Σάρι: «Προπονητής στη Σαουδική Αραβία; Μπορώ να καπνίζω εκεί;»

Σάρι: «Προπονητής στη Σαουδική Αραβία; Μπορώ να καπνίζω εκεί;»

Newsroom
Σάρι: «Προπονητής στη Σαουδική Αραβία; Μπορώ να καπνίζω εκεί;»

bet365

Ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, έδωσε μια ξεχωριστή απάντηση όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να δεχτεί μια δουλειά στη Σαουδική Αραβία.

Οι σύλλογοι της Saudi Pro League έκαναν γερό «μπάσιμο» στη μεταγραφική αγορά το περασμένο καλοκαίρι «στρατολογώντας» παίκτες και προπονητές υψηλού προφίλ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, νυν τεχνικός της Λάτσιο, βρίσκεται στα ραντάρ τους αφού οδήγησε τον σύλλογο της Ρώμης στη δεύτερη θέση στη Serie A την περασμένη σεζόν. Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να αποδεχτεί μια δουλειά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ο μανιώδης καπνιστής Σάρι απάντησε: «Προπονητής στη Σαουδική Αραβία; Μπορώ να καπνίσω εκεί; Τότε θα δούμε…»

Ο 64χρονος τεχνικός λέγεται ότι κάνει κατά μέσο όρο περίπου 60 τσιγάρα την ημέρα! Ο πρώην σύλλογός του, η Νάπολι, είχε κατασκευάσει ειδικά για εκείνον, ένα χώρο καπνίσματος μέσα στο γήπεδο, ενώ λέγεται ότι και η Λειψία, κατασκεύασε έναν καθορισμένο χώρο στα εκτός έδρας αποδυτήρια, για παθιασμένους καπνιστές όπως εκείνος. Ωστόσο, τα γήπεδα έχουν μετατραπεί σε χώρους μη καπνιστών, που σημαίνει ότι πλέον του απαγορεύεται να ανάβει το τσιγάρο του στην πλάγια γραμμή.

Ο πολύπειρος τεχνικός μπήκε φέτος στον τρίτο χρόνο του στο «τιμόνι» της Λάτσιο μετά την άφιξή του το καλοκαίρι του 2021, αντικαθιστώντας τον Σιμόνε Ιντζάγκι. Το τρέχον συμβόλαιό του «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2025.

 

SERIE A Τελευταία Νέα