Σάρι: «Σπάει αρ@@@@ ο Μουρίνιο, φταίει η persona του»

Newsroom
Σάρι: «Σπάει αρ@@@@ ο Μουρίνιο, φταίει η persona του»

bet365

«Επίθεση» μεταξύ σοβαρού και αστείου από τον Μαουρίτσιο Σάρι προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος άφησε αιχμές για τον προπονητή της Ρόμα σε... ανάλαφρο ύφος.

Το Derby della Capitale διέθετε όλα τα συστατικά ενός ιταλικού ντέρμπι που σέβεται τον εαυτό του, όμως ο πίνακας δεν «άναψε» ποτέ. Οι μάχες, η ένταση και οι συγκρούσεις δεν παραχώρησαν τη θέση τους στο γκολ, με Λάτσιο και Ρόμα να μένουν στο 0-0 σε ένα άγευστο στο φινάλε του παιχνίδι.

Όση σπίθα πάντως έλειπε από το σκορ, τελικά αναπληρώθηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα όταν ο προπονητής της Λάτσιο άφησε αιχμές για τον Μουρίνιο, τον οποίο χαρακτήρισε... ενοχλητικό.

«Είμαι ικανοποιημένος επειδή η ομάδα μου φαίνεται ότι ανεβαίνει. Από εκεί και πέρα, βέβαια, αυτό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πιο παθιασμένο ντέρμπι της Ιταλίας. Λυπάμαι επειδή ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, δεν ήταν αντάξιος των δύο ομάδων.

Ο Μουρίνιο; Πριν τον αγώνα του είπα “το έχεις καταλάβει ότι σπας αρχ…, έτσι;”. Μου είπε ότι το ίδιο κάνω κι εγώ. Αν αφήσουμε στην άκρη την persona Μουρίνιο, ως άνθρωπος είναι συμπαθητικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα