Γιουβέντους - Κάλιαρι 2-1: Πέμπτη διαδοχική νίκη και κορυφή για τους Μπιανκονέρι

Γιουβέντους

bet365

Η Γιουβέντους επικράτησε της Κάλιαρι στο Τορίνο με 2-1, πανηγύρισε πέμπτη διαδοχική νίκη και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A, ούσα στο +1 από τη δεύτερη Ίντερ, έχοντας όμως ματς περισσότερο.

Η Γιουβέντους πάτησε κορυφή! Οι Μπιανκονέρι επικράτησαν της της Κάλιαρι στο «Allianz Stadium» με 2-1, έφτασαν τις πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ τρέχουν αήττητο σερί επτά αγωνιστικών και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Serie A, 29 βαθμούς, στο +1 από τη δεύτερη Ίντερ, η οποία έχει ματς λιγότερο και την Κυριακή (12/11) θα υποδεχτεί τη Φροζινόνε. Έμεινε στον πάγκο ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Οι Μπιανκονέρι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Ο Κόστιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Μπρέμερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70' ο Σέρβος εξτρέμ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρουγκάνι με το στήθος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 75' ο Ντοσένα μείωσε με κεφαλιά σε 2-1 και στο 83' ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Καμπιάζο (88’ Νικολούζι), Γκάτι, Κόστιτς, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Μιρέτι (66’ Ίλινγκ), Κεν (66’ Βλάχοβιτς), Κιέζα (81’ Μίλικ)

Κάλιαρι: Σκούφετ, Οτζέλο, Τζάπα, Ντοσένα, Γκολντανίτζα, Βιόλα (67’ Οριζτιάνο), Γιάνκτο (88’ Παβολέτι), Πράτι, Μακουμπού, Πετάνια (46’ Λαπανρτούλα), Ζίτο (71’ Σομουρόντοβ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα