Κάλιαρι - Μίλαν 1-3: Ροσονέρο χαρακτήρας και «διπλό» με ανατροπή (vid)

Newsroom
milan_win_caglari

bet365

Η Μίλαν έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην Κάλιαρι του Παντελή Χατζηδιάκου, ωστόσο με σκόρερ τους Οκάφορ, Τομόρι και Λόφτους-Τσικ κατάφερε να γυρίσει από νωρίς τούμπα το ματς και να πάρει τη νίκη (1-3) που την κρατά στο κυνήγι της Ίντερ.

Η Μίλαν ακόμα επουλώνει τις πληγές της μετά το «πεντάστερο» χαστούκι από την Ίντερ και νίκες σαν αυτή που πήρε στη Σαρδηνία όχι μόνο την κρατούν σε απόσταση αναπνοής από τη συμπολίτισσα αλλά αποτελούν και βάλσαμο για την ψυχολογία της.

Οι Ροσονέρι υπέταξαν με 1-3 την Κάλιαρι του, βασικού κι αναντικατάτου, Παντελή Χατζηδιάκου εκτός έδρας, παρ'ότι έμειναν πίσω στο σκορ, και έφτασαν τους 15 βαθμούς όσους έχει και η Ίντερ δηλαδή αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι στράβωσε για την ομάδα του Πιόλι, ο οποίος προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα του, αφού ο Λουβούμπο στο 29ο λεπτό κεραυνοβόλησε τον Σπορτιέλο μέσα από την περιοχή, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η ροσονέρα απάντηση ωστόσο ήταν άμεση. Στο 40' ο Οκάφορ με ωραία προσπάθεια μετά την κακή αντίδραση του Ραντούνοβιτς έκανε το 1-1 ανοίγοντας λογαριασμό για φέτος και πέντε λεπτά μετά ο Τομόρι από κοντά έφερε τούμπα το ματς, στέλνοντας τη Μίλαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Οι Μιλανέζοι δεν δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν το πάνω χέρι, ήταν ανώτεροι καθ'όλη τη διάρκεια, και στο 60' χαλύβδωσαν για τα καλά τις βάσεις του τριπόντου τους. Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ με απίθανο μακρινό σουτ πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη νέα του ομάδα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μίλαν (Πιόλι): Σπορτιέλο, Φλορέντσι, Τιαό, Τομόρι, Ερναντές (84’ Μπαρτεζάγκι), Αντλί (59’ Πόμπεγκα), Λόφτους-Τσικ, Ράιντερς (59’ Μούσα), Πούλισικ (69’ Λεάο), Τσουκουέζε (69’ Ρομέρο), Οκάφορ

Πέρασαν από τη Βερόνα οι Μπεργκαμάσκι

Η Αταλάντα νίκησε τη Βερόνα με 1-0, στο «Marc Antonio Bentegodi». Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Τέιν Κόπμεϊνερς. Η φάση ξεκίνησε από τον Μάρτεν Ντε Ρουν, ο οποίος σέρβιρε στον 25χρονο μέσο και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 1-0 της ομάδας του Γκασπερίνι. Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η Αταλάντα ανέβηκε στη 4η θέση της βαθμολογίας.

Πρώτη νίκη για την Έμπολι

Η Έμπολι επικράτησε της Σαλερνιτάνα με 1-0 και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Serie A. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 34ο λεπτό του αγώνα, με τον Τομάσο Μπαλντάτσι. Όλα ξεκίνησαν από τα αριστερά, ο Κανσελιέρι έδωσε στον 20χρονο μέσο, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάπως έτσι η ομάδα του Αντρεατσόλι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη νέα σεζόν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα