Σούνες για Πογκμπά: «Είναι ένας γ&**$ος τεμπέλης»

Σούνες για Πογκμπά: «Είναι ένας γ&**$ος τεμπέλης»

Newsroom
Σούνες για Πογκμπά: «Είναι ένας γ&**$ος τεμπέλης»

bet365

Ο Γκρέιαμ Σούνες αποκάλεσε τον Πολ Πογκμπά «γ&**$ο τεμπέλη» στην τελευταία κριτική που άσκησε στο αστέρι της Γιουβέντους και της Γαλλίας.

Ο Γκρέιαμ Σουνες συνηθίζει να επικρίνει με πολύ σκληρή γλώσσα, ειδικά τον Πολ Πογκμπά. Το έκανε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με το Sky Sports, όταν ο Γάλλος διεθνής ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σούνες αποχώρησε από τον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό μετά από 15 χρόνια νωρίτερα φέτος και μιλώντας σε μια ζωντανή εκδήλωση του Second Captains podcast στο Δουβλίνο, ο πρώην διεθνής Σκωτσέζος άφησε και πάλι αιχμές για τον Γάλλο σταρ, επικρίνοντας την εργασιακή του ηθική τόσο στην προπόνηση όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και την αντίληψή του ότι ο 30χρονος θέλει να είναι «ο πρωταγωνιστής της παράστασης» εις βάρος της ομάδας του.

«Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νεαρός. Θα έπρεπε να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της μεσαίας γραμμής στον κόσμο, αλλά είναι τεμπέλης», είπε. «Αν θυμάστε πώς συνήθιζε να εκτελεί πέναλτι», συνέχισε, αναφερόμενος στην τεχνική του Πογκμπά με τα βήματα. «Αυτό ήταν ότι ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης για εκείνη την περίοδο».

Η εντύπωση από πολλούς εξωτερικούς παρατηρητές ήταν συχνά ότι η κριτική του Σούνες στον Γάλλο ήταν άδικη, αλλά όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ποτέ κάτι τέτοιο (σ.σ. ότι είναι άδικος απέναντι στον Πογκμπά) απάντησε: «Ούτε για ένα νανοδευτερόλεπτο, όχι, είναι ένας γ&**$ος τεμπέλης» (σε ελεύθερη απόδοση).

 

SERIE A Τελευταία Νέα