Ουντινέζε - Σαμπντόρια 2-0: Νέα ήττα και υποβιβασμός στη Serie B!

Ουντινέζε - Σαμπντόρια 2-0: Νέα ήττα και υποβιβασμός στη Serie B!

Η Σαμπντόρια υποβιβάστηκε στη Serie B

bet365

Τα γκολ των Περέιρα και Μασίνα υπέγραψαν τη νίκη της Ουντινέζε (2-0) και παράλληλα την καταδίκη της Σαμπντόρια, η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Serie B.

Η Σαμπντόρια τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει το αναπόφευκτο. Η νέα ήττα στα χέρια της Ουντινέζε (2-0) σφράγισε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της στη Serie B, με την ομάδα της Γένοβας να παραμένει ουραγός και να πέφτει στην δεύτερη κατηγορία έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια.

Τον δρόμο της νίκης για την Ουντινέζε άνοιξε ο Περέιρα στο 9΄, με τον Μασίνα στο 34΄να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα που υπέγραψε την... καταδίκη των Γενοβέζων.

Μια μοίρα που έμοιαζε σφραγισμένη για τη Σαμπντόρια, η οποία αδυνατούσε να ξεφύγει από την αγωνιστική κατρακύλα και πλέον η νέα χρονιά θα τη βρει μακριά από τα σαλόνια της Serie A.

Κλειδώνει η σωτηρία της Έμπολι

Σερί με νίκες έφτιαξε η Έμπολι, η οποία επικράτησε 2-1 της Σαλερνιτάνα και έκανε άλμα παραμονής στην κατηγορία. Τα γκολ των Καμπιάγκι (38΄) και Καπούτο (63΄) αποτέλεσαν τα θεμέλια της νίκης, με τη Σαλερνιτάνα απλώς να μειώνει στο τελικό 2-1 με σκόρερ τον Πιόντεκ στο 85΄. Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι εκτοξεύτηκαν στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη, τη στιγμή που η αντίπαλός τους παρέμεινε επτά βαθμούς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα