Φιορεντίνα - Βερόνα 1-1: Έχασαν έδαφος για την Ευρώπη οι Βιόλα (vid)

Newsroom
Φιορεντίνα - Βερόνα 1-1: Έχασαν έδαφος για την Ευρώπη οι Βιόλα (vid)

bet365

Παρά το καλό ξεκίνημα, η Φιορεντίνα κόλλησε στο 1-1 απέναντι στη μαχητική Βερόνα και ξέμεινε στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Συνέχισε την... επέλαση με τεσσάρα η Σασουόλο, βαθμός για Τορίνο - Μπολόνια.

Από το κακό στο χειρότερο τα πράγματα για τη Φιορεντίνα, η οποία έχασε περαιτέρω έδαφος στη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο και ξέμεινε στο -4 από την εξάδα! Μετά την ήττα από τη Σασουόλο, οι Βιόλα δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα ούτε και απέναντι στη μαχητική Βερόνα, αφού παρά το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα περιορίστηκαν στο 1-1 και στον βαθμό της ισοπαλίας. Ο πρώτος λόγος πάντως άνηκε στο σύνολο του Ιταλιάνο, ο οποίος είδε τον Πιόντεκ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10΄και να χτίζει βάσεις νίκης για την ομάδα του που όμως γκρεμίστηκαν δέκα λεπτά αργότερα χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπράρι. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους δυο μονομάχους να αρκούνται στον βαθμό και τη Φιορεντίνα να παραμένει μοιραία στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Τετράστερη» Σασουόλο από την άσπρη βούλα, άλωσε τη Βενετία

Δίχως οίκτο συνέχισε την εντυπωσιακή επέλαση των τελευταίων εβδομάδων η Σασουόλο, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Βενέτσια και έφτασε τους εννέα βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Σε ένα καταιγιστικό πρώτο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα τρεις φορές χάρη στο γρήγορο γκολ του Ρασπαντόρι (2΄) και σε δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Μπεράρντι (17΄) και Σκαμάκα (29΄), προτού ο Χένρι μειώσει προσωρινά σε 3-1 στο 34΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71΄ ο Μπεράρντι και πάλι από το σημείο του πέναλτι, με τη Σασουόλο να φτάνει τους 39 βαθμούς και να σκαρφαλώνει στη 10η θέση.

Αρκέστηκαν στον βαθμό Τορίνο και Μπολόνια

Άγευστη, άχρωμη, λευκή ισοπαλία! Στην αναμέτρηση του Τορίνο, η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη δίχως τέρματα απέναντι στη Μπολόνια (0-0) και παρέμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Λιγοστές φάσεις και για τις δυο ομάδες, οι οποίες επικεντρώθηκαν στην εξουδετέρωση του αντιπάλου και μοιραία δεν κατάφεραν να εμβολίσουν τα αντίπαλα δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε αμφότερες να παραμένουν στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, με την μεταξύ τους απόσταση να διατηρείται στον ένα βαθμό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα