Φιορεντίνα – Σπαλ 1-0: Επιτέλους... (vid)

Gazzetta team
Φιορεντίνα – Σπαλ 1-0: Επιτέλους... (vid)

bet365

Ακόμα και κόντρα στην ουραγό Σπαλ, η Φιορεντίνα ζορίστηκε τρομερά για να πάρει νίκη (1-0) έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Τρίποντο η Τορίνο, σούπερ ανατροπή και πεντάρα η Σαμπντόρια.

Είχε μείνει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Φιορεντίνα δεν είναι στα καλά της κι αυτό φάνηκε και στο εντός ματς με τη Σπαλ. Ακόμα και κόντρα στην ουραγό του Καμπιονάτο οι Βιόλα έπρεπε να δεινοπαθήσουν και να φτάσουν στο 82' (Πετσέλα), ώστε να πάρουν επιτέλους ένα πολύτιμο τρίποντο.

Από τις κερδισμένε της αγωνιστικής την Κυριακή ήταν η Τορίνο, η οποία επικράτησε 1-0 της Μπολόνια (11' Μπερενγκέρ) και πλησίασε στο -2 από τις θέσεις της Ευρώπης. Πολύ πιο εντυπωσιακή ήταν η Σαμπντόρια. Στο τρομερά κρίσιμο ραντεβού με την Μπρέσια, η οποία ήταν στο -2 και εντός υποβιβασμού, οι Γενοβέζοι έκαναν σούπερ εμφάνιση και πανηγύρισαν με το εμφατικό 5-1.

Το φοβερό μάλιστα ήταν ότι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ (12' Τσάνσελορ). Ωστοσο, οι Λινέτι (34'), Γιάνκτο (45'+3'), Καπράρι (77') και δύο χτυπήματα του Κουαλιαρέλα (69' πεν., 90'+2') όρισαν την εκπληκτική ανατροπή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα