Γιουβέντους - Τζένοα 2-1: Λυτρωτής Ρονάλντο (vid)

Γιουβέντους - Τζένοα 2-1: Λυτρωτής Ρονάλντο (vid)

bet365

Με πέναλτι του CR7 στο 95' οι Μπιανκονέρι νίκησαν τους Ροσομπλού και παρέμειναν στην κορυφή της Serie A. Πάτησε 4άδα η Ρόμα με 4άρα στο Ούντινε (0-4), από κοντά η Λάτσιο με 4άρα στην Τορίνο (4-0).

Από το 11' κι έπειτα, αφού για το πρώτο 10λεπτο δεν μπορούμε να έχουμε άποψη επειδή πήγε παράταση το Ζαλγκίρις-Ζενίτ στην Euroleague, μπορούμε να πούμε ότι η Γιουβέντους είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 17' με το καλό σουτ του Ντιμπάλα που απέκρουσε ο Ράντου. Η καλή στιγμή του Αργεντίνου ήταν στο 34' όμως, όταν έκανε μαγική κίνηση και πήγε για γκολάρα, αλλά ο τερματοφύλακας της Τζένοα απέκρουσε. Δύο λεπτά μετά, όμως, έκανε λάθος έξοδο σε εκτέλεση κόρνερ και ο Μπονούτσι έγραψε το 1-0. Σκορ που έμεινε για λίγο, αφού στο 40' ο Κουαμέ πλάσαρε από το δεξί του πόδι στο... αριστερό και με αυτό τον τρόπο η μπάλα πήρε ύψος και άλλαξε πορεία, για να γίνει το 1-1. Σκορ που παρέμενε μέχρι και το 94', όταν ο Ρονάλντο ανατράπηκε εντός περιοχής και ο διαιτητής πήγε στο σημείο του πέναλτι, παίρνοντας και επιβεβαίωση από το VAR, από όπου ο Πορτογάλος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Νωρίτερα, είχαν αποβληθεί οι Κασάτα (51') και Ραμπιό (87') με δύο κίτρινες κάρτες ο καθένας.

Οσο η Γιουβέντους δυσκολευόταν να καθαρίσει την Τζένοα, η Ρόμα δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Ούντινε. Λίγες μέρες μετά την 7άρα από την Αταλάντα, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ έφαγε και μια 4άρα, εντός έδρας μάλιστα, από τους Τζαλορόσι και συνεχίζει ακάθεκτη... Με τον Τζανιόλο να ανοίγει το σκορ στο 13', τον Σμόλινγκ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Ιταλία για το 0-2 στο 51', τον Κλάιφερτ να "χτυπάει" στο 54' και τον Κολάροφ να σκοράρει με πέναλτι στο 65', η Ρόμα του Πάουλο Φονσέκα πήρε ακόμη ένα τρίποντο και παρά τις τόσες απουσίες λόγω τραυματισμών, βρίσκεται πλέον στην 4η θέση.

Στην 5η και στο -1 από τους Τζαλορόσι, μαζί με τη Νάπολι, είναι πλέον οι Λάτσιο και Κάλιαρι. Οι Λατσιάλι υποδέχθηκαν την Τορίνο και με γκολάρες των Ατσέρμπι (25') και Ιμόμπιλε (33') μπήκαν από νωρίς μπροστά με 2-0, βάζοντας άλλα δύο γκολ στην επανάληψη. Το ένα με πέναλτι του Ιμόμπιλε (70') και το άλλο με αυτογκόλ του Μπελότι (90'), για να ανέβει το σκορ στο 4-0. Οσο για την Κάλιαρι, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, υποδέχθηκε τη Μπολόνια και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23ο λεπτό με το πέναλτι του Σανταντέρ, αλλά αντέδρασε σωστά: 1-1 στο 48' ο Ζοάο Πέδρο, 2-1 ο στο 72' ο Σιμεόνε, 3-1 στο 83' ξανά ο Ζοάο Πέδρο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με το αυτογκόλ του Ολσεν στο φινάλε, αλλά ως εκεί...

Κοντά στις θέσεις της Ευρώπης είναι η Φιορεντίνα, η οποία με γκολ των Καστροβίλι (63') και Μιλένκοβιτς (81') έκανε την ανατροπή στο Mapei κόντρα στη Σασουόλο που είχε προηγηθεί με τον Μπόγκα (24'), ενώ το Σαμπντόρια-Λέτσε έληξε ισόπαλο: Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8' με τον Λαπαντούλα, οι γηπεδούχοι που παραμένουν στην τελευταία θέση ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Ραμίρες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα