Ίντερ - Πάρμα 2-2: Δεν δέχθηκε το... δώρο (vid)

Gazzetta team
Ίντερ - Πάρμα 2-2: Δεν δέχθηκε το... δώρο (vid)

bet365

Η Γιουβέντους είχε ήδη γκελάρει, αλλά η Ίντερ έμεινε στο 2-2 με την Πάρμα και δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή.

Η Ίντερ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή της Serie A, αλλά την σπατάλησε. Οι νερατζούρι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την γκέλα της Γιουβέντους (1-1 με την Λέτσε), έμειναν στο 2-2 με την Πάρμα και στη 2η θέση.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 23’, όταν ο Καντρέβα έκανε το σουτ και η μπάλα, αφού κόντραρε, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, όμως, ήταν άμεση. Στο 26’ ο δανεικός από την Ίντερ Καραμό έκανε το 1-1 και σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Κόντε ο Ζερβίνιο έκανε το 1-2 στο 30’!

Οι νερατζούρι πίεσαν όσο μπορούσαν στην επανάληψη και στο 51’ βρήκαν το 2-2 με τον Λουκάκου, σε μία φάση που χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να διαπιστωθεί αν υπάρχει οφσάιντ ή όχι. Τελικά, το γκολ μέτρησε και οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο. Χωρίς αποτέλεσμα, όμως, καθώς τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Καντρέβα, Σκρίνιαρ, Γοδίν (66’ Ντε Φράι), Μπαστόνι, Μπιράγκι, Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι (84’ Πολιτάνο), Μπρόζοβιτς, Μαρτίνες (73’ Εσπόζιτο), Λουκάκου

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα): Ζέπε, Νταρμιάν, Ιακοπόνι, Ντερμάκου, Γκαλιόλο (66’ Πετσέγια), Σκοτσαρέγια, Ερνάνι, Κούτσκα, Κουλουσέβσκι, Καραμό (71’ Σπροκάτι), Ζερβίνιο (84’ Μπαρίλα)

 

SERIE A Τελευταία Νέα