Λουκάκου: Τηλεσχολιαστής εκφράστηκε ρατσιστικά και έχασε θέση σε εκπομπή (vid)

Λουκάκου: Τηλεσχολιαστής εκφράστηκε ρατσιστικά και έχασε θέση σε εκπομπή (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λουκάκου: Τηλεσχολιαστής εκφράστηκε ρατσιστικά και έχασε θέση σε εκπομπή (vid)

bet365

Έπειτα απ' όλο τον χαμό που έχει γίνει με τον Ρομέλου Λουκάκου και τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται, ο τηλεσχολιαστής Λουτσιάνο Πασιράνι έκανε τεράστια γκέλα σε εκπομπή, εξέθεσε τον τηλεοπτικό σταθμό που τον φιλοξένησε και πλέον έχασε τη θέση του.

Ο Πασιράνι στην προσπάθειά του να εξυμνήσει τις ικανότητες του Λουκάκου και τον τρόπο με τον οποίο αποτελεί απειλή και μόνιμη ανησυχία για τις αντίπαλες άμυνες, είπε: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτη τέτοιας ποιότητας στην Ίντερ, την Μίλαν ή τη Γιουβέντους. Ο μόνος τρόπος για να τον ρίξεις κάτω είναι να βάλεις 10 μπανανόφλουδες στο δρόμο του».

Και αυτό ήταν το μεγάλο του φάουλ. Με όλα όσα έχουν προηγηθεί με τους οπαδούς της Κάλιαρι, την ανακοίνωση... υπεράσπισης των ρατσιστών από μερίδα οπαδών της Ίντερ και την προσπάθεια που γίνεται για να ελαχιστοποιηθεί το φαινόμενο του ρατσισμού από τις εξέδρες, ο τηλεσχολιαστής έκανε μεγάλο λάθος που εκφράστηκε με αυτό τον τρόπο, ακόμα κι αν ήθελε να εννοήσει κάτι τελείως διαφορετικό.

Ο τηλεοπτικός σταθμός με επίσημη τοποθέτηση ξεκαθάρισε πως ο Πασιράνι δεν θα κληθεί ξανά στην εκπομπή που τον φιλοξενούσε μέχρι πρότινος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα