Επίσημα σε νέα εποχή η Φιορεντίνα!

Επίσημα σε νέα εποχή η Φιορεντίνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Επίσημα σε νέα εποχή η Φιορεντίνα!

bet365

Η Φιορεντίνα άλλαξε χέρια έπειτα από 17 χρόνια και από τα αδέρφια Ντέλα Βέλα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πέρασε στην κατοχή του δισεκατομμυριούχου, Ρόκο Κομίσο!

Οι «βιόλα» μπαίνουν πλέον σε νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, κάτι που ο κόσμος της ομάδας θα εύχεται να έχει θετικό αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι με το ανταγωνιστικό πρόσωπο που θα εύχονται οι οπαδοί να βλέπουν από την ομάδα τους στο χορτάρι.

Ο Ρόκο Κομίσο είναι το νέο μεγάλο αφεντικό με κάθε επισημότητα πλέον, ολοκληρώνοντας το deal των 170 εκατ.ευρώ, με τα αδέρφια Ντέλα Βάλε να αφήνουν το κλαμπ έπειτα από 17 χρόνια.

«Είναι τεράστια η τιμή που αισθάνομαι με αυτή την ευκαιρία να δουλέψω στο ιταλικό ποδόσφαιρο και να γράψουμε το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Φιορεντίνα. Η Φλωρεντία είναι το καλύτερο παράδειγμα της ιταλικής κουλτούρας. Μιλούσαμε επί τρία χρόνια για τον σύλλογο και κατάλαβα απόλυτα πόσο σημαντική είναι η ποδοσφαιρική ομάδα για την πόλη και τον κόσμο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αδερφούς Ντέλα Βάλε για όσα έκαναν αυτά τα 17 χρόνια» ήταν τα λόγια του νέου ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα.

Ο Ρόκο Κομίσο γεννήθηκε στη νότια Ιταλία, στα 12 του χρόνια μετακινήθηκε μόνιμα στις ΗΠΑ, έφτιαξε περιουσία και πλέον, στα 69 του, είναι το μεγάλο αφεντικό και της ποδοσφαιρικής ομάδας New York Cosmos.

 

SERIE A Τελευταία Νέα