Η Φιορεντίνα παρακολουθεί τον Ερόλ Μπουλούτ!

Η Φιορεντίνα παρακολουθεί τον Ερόλ Μπουλούτ!

Θοδωρής Βασίλης
Η Φιορεντίνα παρακολουθεί τον Ερόλ Μπουλούτ!

bet365

Ο άλλοτε άσος του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού και νυν προπονητής της Μαλάτιασπορ βρίσκεται στο ραντάρ της Φιορεντίνα για το απώτερο μέλλον.

Τον μάθαμε στα ελληνικά γήπεδα αρχικά ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο ΟΦΗ και η Βέροια. Ο λόγος για τον Ερόλ Μπουλούτ ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητή.

Αρχικά ως βοηθός και από το 2017 ως πρώτος προπονητής της Μαλάτιασπορ. Ο ίδιος μιλώντας στον τουρκικό Τύπο αποκάλυψε πως τον παρακολουθεί η Φιορεντίνα θέλοντας να διαπιστώσει αν έχει τις προδιαγραφές και τις ικανότητες να κάνει το μεγάλο βήμα για τα γήπεδα της Ιταλίας.

«Γνωρίζω ότι η Φιορεντίνα παρακολουθεί τα παιχνίδια της Μαλάτιασπορ. Το να βρίσκεται ένας μεγάλος σύλλογος και να παρακολουθεί την δουλειά μας σημαίνει ότι κάνουμε κάτι καλό και μόνο υπερηφάνεια μας γεμίζει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχουμε έρθει σε επαφή με τον ιταλικό σύλλογο», δήλωσε ο Μπουλούτ.

Οι «βιόλα» πάντως συνηθίζουν να κάνουν πιο ιδιαίτερες επιλογές στην θέση του προπονητή τον οποίο έχουν πρώτα παρακολουθήσει έχοντας σχηματίσει καλή άποψη, όπως έγινε και με τον Πάουλο Σόουζα που τον έφεραν στην Ιταλία από την Βασιλεία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα