Φιορεντίνα – Φροζινόνε 0-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Φιορεντίνα – Φροζινόνε 0-1 (vid)

bet365

Απίστευτη νίκη της Φροζινόνε στο «Αρτέμιο Φράνκι» με σκορ 1-0! Η Φιορεντίνα είχε τις ευκαιρίες και την πίεση, αλλά η ομάδα του Μπαρόνι έφτασε στο γκολ στο 84' για να δώσει συνέχεια στην δύσκολη επιχείρηση επιβίωσης στην κατηγορία!

Οι «βιόλα» υπέστησαν σοκ το μεσημέρι της Κυριακής στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φροζινόνε για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Παρά την υπεροχή και τις καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ του Σπορτιέλο, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να ελπίζουν μονάχα σε αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις, ρίσκαραν πολύ για τη νίκη και τους γύρισε μπούμερανγκ...

Όταν στα τελευταία λεπτά το ματς είχε πλέον ανοίξει και η Φιορεντίνα έψαχνε εναγωνίως το γκολ με το οποίο θα επέστρεφε στις νίκες μετά από περίπου δυο μήνες, ήρθε η... κατραπακιά!

Στο 80' ο Κιέζα με δεξί αριστοτεχνικό σουτ βρήκε το αριστερό δοκάρι του Σπορτιέρλο, για να έρθει ο Τσιοφάνι (που είχε μπει με αλλαγή στο 68'), να σκοράρει με γυριστό δεξί σουτ στο 84' για το 1-0 της Φροζινόνε!

Μετά την Πάρμα, η ομάδα του Μπαρόνι πήρε νίκη απέναντι και στους «βιόλα» κάνοντας το 2 στα 2 στα τελευταία ματς και μειώνοντας την απόσταση από τις θέσεις της σωτηρίας!

 

SERIE A Τελευταία Νέα