Κρατούσαν τον Κεσιέ στον πάγκο της Μίλαν για να μην αρπάξει τον Μπίγλια! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Κρατούσαν τον Κεσιέ στον πάγκο της Μίλαν για να μην αρπάξει τον Μπίγλια! (pic)

bet365

Η ήττα από την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι, έκανε τον Φρανκ Κεσιέ να ξεσπάσει στον Λούκας Μπίγλια και τους δυο τους να καυγαδίζουν στον πάγκο της Μίλαν με τους ψυχραιμότερους να τους συγκρατούν!

Η προσωπική κόντρα των δύο παικτών βγήκε στην επιφάνεια πάνω στην ένταση των στιγμών στο «Σαν Σίρο», το βράδυ της Κυριακής, με τον Κεσιέ ν' αντικαθίσταται από τον Κόντι στο 70ο λεπτό και στον πάγκο να... ξεσπά!

Αντίκρισε τον Λούκας Μπίγλια με τον οποίο φαίνεται ότι υπάρχει κόντρα εδώ και καιρό (η συμπεριφορά των δυο τους και κυρίως το γεγονός πως δεν πανηγύρισαν μαζί σε γκολ απέναντι στην Κιέβο την περασμένη εβδομάδα το μαρτυρούν) και ξέσπασε, με τους συμπαίκτες τους να φροντίζουν ώστε να μην πάρει διαστάσεις το επεισόδιο.

«Εκείνη τη στιγμή έχασα τον εαυτό μου και ξέφυγα, αλλά τα συζητήσαμε και βάλαμε τέλος. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ' όλους» είπε ο Κεσιέ, τον οποίο όμως δεν θα συγχωρήσει τόσο εύκολα ο Γκατούζο, που δήλωσε: «Αυτό που συνέβη ήταν πιο σημαντικό κι από την ήττα στο ντέρμπι. Δεν γίνεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Είναι ευθύνη μου που συνέβη αυτό στην ομάδα μου... Ήταν μια διπλή ήττα για εμάς».

 

SERIE A Τελευταία Νέα