Μπονούτσι: «Με ήθελε η Ρεάλ, νευρίασα που νόμιζα ότι θα είχα αντίπαλο τον Κριστιάνο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπονούτσι: «Με ήθελε η Ρεάλ, νευρίασα που νόμιζα ότι θα είχα αντίπαλο τον Κριστιάνο»!

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν αποκαλυπτικότατος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS ενόψει της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μίλησε για την κρούση που δέχθηκε από τη Ρεάλ το καλοκαίρι, αλλά και για τις σκέψεις του όταν έμαθε για τη μεταγραφή του Κριστιάνο, προτού εκείνος επιστρέψει στους «μπιανκονέρι»!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έχοντας πάρει την απόφαση να δοκιμάσει κάτι καινούριο το καλοκαίρι του 2017, ο Μπονούτσι επέλεξε να παίξει στη Μίλαν, όμως τα πράγματα δεν του βγήκαν σε καλό όσο κι αν προσπάθησε να ηγηθεί και να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του για ν' αντιμετωπίσει καταστάσεις.

Έναν χρόνο αργότερα, θα επέστρεφε στο «σπίτι» του, εκείνο για το οποίο... έριξε άκυρο ακόμα και στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Είναι αλήθεια ότι απέρριψα τη Ρεάλ όταν μου έκανε πρόταση το καλοκαίρι. Είναι τεράστια τιμή να έχει ενδιαφερθεί η ομάδα για την περίπτωσή μου. Είμαι περήφανος γι' αυτό, όμως, η καρδιά μου ήταν στη Γιουβέντους και από τη στιγμή που με κάλεσαν πίσω, ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου» είπε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, που φόρεσε ξανά τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας» τον Αύγουστο, έναν μήνα αργότερα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Όταν τον πήραμε, εγώ ακόμα ήμουν στη Μίλαν και ήμουν εκνευρισμένος που θα τον είχα αντίπαλο. Μετά τα πράγματα, φυσικά, άλλαξαν... Το γεγονός πως επέλεξε εμάς για να συνεχίσει την καριέρα του, δείχνει πόσο πολύ έχει ανέβει πλέον ο πήχης...» τόνισε ο πολύπειρος αμυντικός.

 

SERIE A Τελευταία Νέα