Μίλαν - Κάλιαρι 3-0

Gazzetta team
Μίλαν - Κάλιαρι 3-0

bet365

Με τα δύο χειμερινά αποκτήματα, Πακετά και Πιόντεκ, να σκοράρουν, η Μίλαν καθάρισε με 3-0 την Κάλιαρι και επέστρεψε μόνη 4η στην Serie A.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αλαβές - Λεβάντε και σούπερ αποδόσεις στη Πριμέρα Ντιβισιόν από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Rossoneri συνέχισαν την τρομερή παράδοση κόντρα στην Κάλιαρι στο Μιλάνο καθώς το 3-0 ήταν η 14η σερί εντός έδρας νίκη. Με αυτή, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έκανε... τριπλή προσπέραση καθώς άφησε έναν βαθμό από κάτω Ρόμα, Λάτσιο, Αταλάντα, που έχουν όλες 38 πόντους. Πακετά και Πιόντεκ σκόραραν για την Μίλαν, που έμεινε με παθητικό 3 γκολ στα τελευταία 9 ματς.

Μέσα σε δέκα λεπτά έκαναν εύκολο το έργο τους οι γηπεδούχοι καθώς στο 12' μετά την προσπάθεια του Σούσο ο Κράνιο απέκρουσε πάνω στον Τσεπίτελι, ο οποίος έβαλε αυτογκόλ και στο 22' η σέντρα του Καλάμπρια βρήκε τέλεια τον Πακετά και εκείνος στην κίνηση με το καλό αριστερό του έκανε το 2-0 και έβαλε βάσεις νίκης. Αφού ο Πιόντεκ δεν κατάφερε να κάνει λόμπα στον keeper της Κάλιαρι, στην επανάλψη η Μίλαν φάνηκε να κάθεται στο προβάδισμα των δύο γκολ το οποίο παρέμεινε όταν ο Ντοναρούμα έκανε φανταστική επέμβαση σε προσπάθεια του Ζοάο Πέδρο και στη συνέχεια μόνος του έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο. Στο 62' ύστερα από φάση διαρκείας ο Πιόντεκ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 4ο γκολ του σε 4 ματς ως Rossonero πριν δώσει στη θέση του στον Κουτρόνε που, όπως και ο Σούσο, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 4-0.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια (65' Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Κεσί, Μπακαγιόκο, Πακετά, Σούσο, Τσαλχάνογλου (77' Μπορίνι), Πιάτεκ (65' Κουτρόνε).

Κάλιαρι (Ρολάντο Μαράν): Κράνιο, Σρνα, Τσεπιτέλι, Πιζακάνε, Λούκα Πελεγκρίνι, Φαραγκό, Παντοΐν (68' Ντεϊόλα), Ιονίτα (76' Ντεσπόντοβ), Μπαρέλα, Ζοάο Πέδρο (80' Μπράνταριτς), Παβολέτι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα