Σασουόλο – Γιουβέντους 0-3

Γιώργος Καραμάνος
Σασουόλο – Γιουβέντους 0-3

bet365

Μετά την ισοπαλία με την Πάρμα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η Γιούβε γύρισε στα... συνηθισμένα, καθάρισε με 0-3 τη Σασουόλο, για να βρεθεί στο +11 από τη 2η θέση.

Δέχτηκε κριτική, καθώς έφαγε τρία γκολ από την Πάρμα στο πρωτάθλημα και άλλα τόσα αναπάντητα από την Αταλάντα, η οποία την απέκλεισε στο Κύπελλο. Ο Μάξι Αλέγκρι είχε απουσίες στην άμυνα, αλλά δεν τα έβαλε με τους παίκτες του. Περίμενε την έξοδο στη Σασουόλο και εκεί επέστρεψε η ηρεμία, με τη Γιουβέντους να περνάει με 0-3 και να απογειώνεται στο +11 από τη 2η Νάπολι, που είχε γκελάρει το Σάββατο.

Τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν τη φούρια και πίεζαν, η Γηραιά Κυρία εμφανίστηκε κυνική και εύστοχη. Και στα τρία γκολ ήταν μέσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 1-0 πριν το πλασέ του Κεντίρα (23'), εκείνος ήταν που σούταρε για να το βγάλει ο Κονσίλι. Το 2-0 ήταν με δική του κεφαλιά από κόρνερ στο 70' (σ.σ.: έφτασε τα 18 γκολ στη Serie A), ενώ στο 86' έστρωσε στον Τσαν, ο οποίος στην πρώτη επαφή του με την μπάλα πλάσαρε ωραία χαμηλά διαγώνια.

Γενικότερα η Γιούβε ήταν σταθερή, αλλά θα μπορούσε να έχει δεχτεί γκολ με την γκέλα του Σέζνι (55'), μα ο Μπεράρντι αστόχησε σε κενή εστία. Κάπως έτσι οι Μπιανκονέρι συνεχίζουν αήττητοι στο Καμπιονάτο, αλλά αρχίζουν να σκέφτονται όλο και περισσότερο το πρώτο ραντεβού με την Ατλέτικο στις 20 του μήνα για τους «16» του Champions League.

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Κονσίλι, Πελούζο, Μανιάνι, Λιρόλα, Ροτζέριο, Σένσι, Ντούρισιτς (56' Μάτρι), Μπουράμπια (79' Μανιαρέλι), Μπαμπακάρ (59' Μπογκά), Μπεράρντι, Λοκατέλι

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Κάσερες, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (66' Μπεντανκούρ), Ματουιντί (85' Τσαν), Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (83' Ντιμπάλα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα