Νάπολι - Λάτσιο 2-1

Gazzetta team
Νάπολι - Λάτσιο 2-1

bet365

Η Νάπολι είχε πολλές απουσίες, τρία δοκάρια, όμως κατάφερε να νικήσει 2-1 την Λάτσιο και να φύγει στο +7 από την Ιντερ. Εκτός 4άδας μπορεί να βρεθούν οι Ρωμαίοι.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήξερε ότι με νίκη θα ανοίξει τη διαφορά από την Ιντερ και με αγώνα περισσότερο θα μειώσει από την Γιουβέντους και παρά τις απουσίες των Κουλιμπαλί, Αλαν, Χάμσικ, Ινσίνιε, κατάφερε να λυγίσει στο San Paolo την Λάτσιο, η οποία έπαιξε με δέκα παίκτες στα τελευταία 20 λεπτά. Τρία δοκάρια είχε ο Μίλικ για την Νάπολι, στον έναν βαθμό έμειναν στα τελευταία 8 ματς κόντρα στους Partenopei οι Laziali.

Με δύο δοκάρια από τον Μίλικ ξεκίνησε το ματς, με τον Πολωνό επιθετικό των γηπεδούχων να έχει βολέ κοντά στη συμβολή και στη συνέχεια κεφαλιά στην οποία απέκρουσε ο Στρακόσα και η μπάλα μπήγε στη ρίζα του δοκαριού. Στο 34' άνοιξε τελικά το σκορ για την ομάδα του Αντσελότι με το πλασέ μέσα από την περιοχή του Χοσέ Καγιεχόν. Παρά τις απουσίες η Νάπολι έδωσε όλα τα γκάζια στο πρώτο μέρος και δικαιώθηκε καθώς τρία λεπτά μετά με τρομερό φάουλ (το 2ο του στη φετινή Serie A) ο Μίλικ βρήκε τελικά δίχτυα (2-0).

Στην επανάληψη η Νάπολι βγήκε με διαφορετική προσέγγιση στο ματς καθώς περίμενε πίσω την Νάπολι αλλά κάποια πράγματα δεν άλλαξαν καθώς ο Μίλικ είχε τρίτο δοκάρι με πλασέ με το δεξί. Η Λάτσιο μπήκε στο ματς στο 64' όταν ο Ιμόμπιλε τιμώρησε τον Αλμπιόλ που του έδωσε λίγο χώρο και βρήκε τη γωνία, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος καθώς η Λάτσιο αν και πίεζε, έμεινε στο 70' με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ατσέρμπι, ο οποίος στο San Paolo έπαιξε σε 126ο σερί ματς στην Serie A.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μέρετ, Μαλκί, Αλμπιόλ, Μακσίμοβιτς, Μάριο Ρουί, Καγιεχόν (88' Χισάι), Ντιαβαρά (72' Βέρντι), Ζιενλίνσκι, Ρουίθ, Μέρτενς (82' Ουνά), Μίλικ.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Λουίζ Φελίπε (27' Μπάστος), Ατσέρμπι, Ράντου, Λούλιτς, Παρόλο, Λούκας, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (72' Πάτριτς), Λουκάκου (46' Κορέα), Λουίς Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα