Ιντερ - Μπενεβέντο 6-2

Ιντερ - Μπενεβέντο 6-2

Gazzetta team
Ιντερ - Μπενεβέντο 6-2

bet365

Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Meazza οι Νερατζούρι έριξαν 6άρα (6-2) στη Μπενεβέντο και πέρασαν στους προημιτελικούς του ιταλικού κυπέλλου.

Οι εξέδρες ήταν κλειστές λόγω τιμωρίας μετά τα γεγονότα του ματς με τη Νάπολι αλλά αυτό δεν επηρέασε την Ιντερ, η οποία ξεμπέρδεψε από πολύ νωρίς με την Μπενεβέντο: Πέναλτι του Ικάρντι στο 3' και 1-0, κοντινή προσπάθεια του Καντρέβα στο 7' μετά το δοκάρι του Αργεντίνου και 2-0. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έβαλε και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45' με ωραίο σουτ του Νταλμπέρτ με το αριστερό (3-0), για να αναλάβει στην επανάληψη ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Αργεντίνος έκανε το 4-0 στο 48' με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Πέρισιτς και αφού η Μπενεβέντο μείωσε (4-1) στο 58' με τον Ινσίνιε, ο Λαουτάρο σκόραρε ξανά -μετά το τακουνάκι του Πέρισιτς στο 66' ανεβάζοντας το σκορ στο 5-1. Στο 74' από την κεφαλιά του Μπαντινέλι η Μπενεβέντο μείωσε σε 5-2 και το τελικό 6-2 διαμορφώθηκε στο 95' από το δεύτερο γκολ του Καντρέβα, με την Ιντερ να έχει ραντεβού στους "8" με την Λάτσιο στο Olimpico.

 

SERIE A Τελευταία Νέα