Η Νάρα άναψε φωτιές για Γιούβε και Ικάρντι: «Η Ίντερ ήθελε να τον στείλει στη Γιουβέντους»! (pic)

Gazzetta team
Η Νάρα άναψε φωτιές για Γιούβε και Ικάρντι: «Η Ίντερ ήθελε να τον στείλει στη Γιουβέντους»! (pic)

bet365

Η Γουάντα Νάρα μπέρδεψε αρκετό κόσμο καθώς το συμβόλαιο που μελετούσε για τον Μάουρο Ικάρντι δεν ήταν της Ίντερ, αλλά της Nike, ενώ πρόσθεσε πως οι Νερατζούρι ήθελαν να τον πουλήσουν στη Γιουβέντους!

Επιστροφή χρημάτων* στο Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πρόσφατα η σύζυγος του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα αποκάλυψε ότι μελετούσε ένα συμβόλαιο για τον Αργεντινό άσο τα μεσάνυχτα και όλοι θεώρησαν ότι αφορούσε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ίντερ.

Ωστόσο, τελικά αποδείχτηκε ότι μελετούσε το συμβόλαιο του άντρα της με τη Nike, το οποίο μάλιστα ανανεώθηκε για εννιά χρόνια ακόμα, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία.

Με δηλώσεις της μάλιστα αποκάλυψε πως εκείνη και ο Ικάρντι θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία με την Ίντερ, αν και όπως είπε, οι Νερατζούρι είχαν προτείνει τον Αργεντινό φορ στη Γιουβέντους!

«Δεν υπάρχει πρόταση από την Ίντερ, πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε και ακόμα δεν το έχω κάνει. Θέλουμε να μείνουμε, δεν είναι θέμα χρημάτων. Η Ίντερ ήθελε να τον στείλει στη Γιουβέντους, αλλά ο Μάουρο πάντα έλεγε "όχι", και ότι ήθελε να μείνει στην Ίντερ. Η Γιουβέντους από τη μεριά της είχε πει πως αν δεν ήταν ο Ικάρντι δεν θα αγόραζαν άλλον επιθετικό και έτσι έγινε», ανέφερε η Νάρα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα