Φιορεντίνα – Έμπολι 3-1

Gazzetta team
Φιορεντίνα – Έμπολι 3-1

bet365

Η Φιορεντίνα πανηγύρισε την πρώτη νίκη ύστερα από 8 ματς, κερδίζοντας την Έμπολι με 3-1 στο ντέρμπι. Νίκες και για Σασουόλο, Σαμπντόρια.

Η τελευταία νίκη της Φιορεντίνα είχε έρθει στις 30 Σεπτεμβρίου (2-0 την Αταλάντα) και επιτέλους η ομάδα του Πιόλι μπόρεσε ξανά να πανηγυρίσει. Το πέτυχε, μάλιστα, στο ντέρμπι με την Έμπολι, την οποία κέρδισε με 3-1, παίρνοντας ψυχολογική ένεση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Κρούνιτς στο 23’, όμως ο Μιραλάς στο 40’ έκανε το 1-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι. Στο 59’ ο Σιμεόνε με κεφαλιά έκανε το 2-1, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, όμως στο 78’ ο Νταμπό έκανε το 3-1 για να τελειώσει τα πάντα, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην Φιορεντίνα.

Ψηλά Σαμπντόρια και Σασουόλο
Ο Κουαλιαρέλα έγραψε ιστορία, σκοράροντας για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι και η Σαμπντόρια επιβλήθηκε με 2-0 της Πάρμα για να βρεθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσει τα όνειρα Ευρώπης. Η Πάρμα προσπάθησε, αλλά δύο γκολ μέσα σε διάστημα 3΄από τους Καρπάρι (66’), Κουαλιαρέλα (69’) τελείωσαν τα πάντα για τους γηπεδούχους.

Η Σασουόλο επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρας της Φροζινόνε και παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έχασαν ευκαιρίες, αλλά από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, δέχθηκαν το γκολ στο χειρότερο σημείο, με τον Αριαούντο να σκοράρει σε λάθος εστία για το 0-1 στο 43’. Με το ξεκίνημα της επανάληψης τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Μπεράρντι έκανε στο 58’ με 0-2 και σφράγισε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα