Σαμπντόρια - Τορίνο 1-4

Gazzetta team
Σαμπντόρια - Τορίνο 1-4

bet365

Ξέσπασμα για την Τορίνο που διέλυσε (1-4) την Σαμπντόρια στο Luigi Ferraris, την ώρα που η Σασουόλο ανέβαινε 6η νικώντας (0-2) την ουραγό Κιέβο.

Οι ισοπαλίες με Μπολόνια και Φιορεντίνα είχαν φέρει γκρίνια στον κόσμο και οργή σε διοίκηση/προπονητή για τη διαιτησία. Τελικά στην Τορίνο πήραν όλοι τη χαρά που ήθελαν και με τον τρόπο που ήθελαν, αφού ξέσπασαν με 4άρι επί της Σαμπντόρια στη Γένοβα. Τα πράγματα πήγαν από την αρχή καλά για τη Γκρανάτα αφού προηγήθηκε στο 12' με την κεφαλιά του Μπελότι (0-1) και στη συνέχεια ήλεγξε το ματς και έκανε το 0-2 στο 43' με το πέναλτι του διεθνή Ιταλού φορ (0-2), ο οποίος ανατράπηκε από τον Αουντέρο. Στο 56' ο Ιάγκο Φαλκέ ανέβασε το σκορ στο 0-3 και το 1-3 από το πέναλτι του Κουαλιαρέλα στο 65' ήταν απλά το γκολ της τιμής για τους Μπλουτσερκιάτι, οι οποίοι έφαγαν και 4ο στο 78' από την κοντινή προσπάθεια του Ιτσο (1-4).

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με αυτή τη νίκη η Τορίνο ανέβηκε στην 7η θέση, μία πίσω από τη Σασουόλο που πέρασε από το Bedegonti. Απέναντι στην παραπαίουσα Κιέβο του Τζιαμπιέρο Βεντούρα οι Νεροβέρντι άνοιξαν το σκορ στο 42' από την ωραία προσπάθεια του Ντι Φραντσέσκο και κλείδωσαν το τρίποντο στο 93' από το αυτογκόλ του Τζακερίνι (0-2) μετά την απόκρουση του Σορεντίνο στον Μπεράρντι.

Οσο για το Πάρμα-Φροζινόνε, οι ευκαιρίες ήταν αρκετές και από τις δύο πλευρές αλλά καμία δεν αξιοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τα πάντα με το τελικό 0-0. Ετσι, οι γηπεδούχοι -οι οποίοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 60' λόγω τη αποβολής του Στούλατς- επέστρεψαν στους βαθμούς μετά τις ήττες από Αταλάντα και Λάτσιο ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν θετικό αποτέλεσμα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και ελπίζουν πάντα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα