Γιουβέντους - Τζένοα 1-1

Gazzetta team
Γιουβέντους - Τζένοα 1-1

bet365

Η Γιουβέντους προηγήθηκε με τον Ρονάλντο, όμως η Τζένοα ισοφάρισε και κράτησε το 1-1 στο Allianz υποχρεώνοντας τους Bianconeri στην πρώτη φετινή απώλεια.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε μόνο νίκες φέτος [8x8 στην Serie A, 2x2 στο Champions League] και υποχρεώθηκε στην πρώτη της γκέλα και μάλιστα εντός έδρας. Η Μεγάλη Κυρία προηγήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως οι Rossoblu - για τους οποίους δεν βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά φέτος ο Πιόντεκ - ισοφάρισαν και πήραν έναν βαθμό που μετρημένες ομάδες ίσως πάρουν στη συνέχεια. Αν η Νάπολι νικήσει την Ουντινέζε, θα μειώσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο έχασε ευκαιρία στο 13' όταν με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κουαδράδο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως άνοιξε το σκορ πέντε λεπτά αργότερα από κοντά έπειτα από προσπάθεια τοθυ Κανσέλο και blackout στην άμυνα της Τζένοα. Ο Πορτογάλος είχε νέα καλή στιγμή μετά την πάσα του Κουαδράδο αλλά ο Ράντου απέκρουσε και το πρώτο μέρος έφυγε... ήσυχα με 1-0.

Στην επανάληψη ο Μάντζουκιτς δεν έκανε καλή επαφή μετά τη σέντρα του Αλεξ Σάντρο και ο πρώτος σκόρερ της Serie A, Πιόντεκ, λίγο έλειψε να βρει δίχτυα ξανά, αλλά ο συμπατριώτης του, Σέζνι, τον σταμάτησε. Ο Πολωνός φορ είχε νέα καλή στιγμή για μια Τζένοα που είχε ανέβει και που στο 67' έκανε τη ζημιά στην Κυρία. Ο Κουαμέ εκμεταλλεύτηκε τα τρελά φάλτσα που πήρε η μπάλα και έκανε τη σέντρα ακριβώς στο κεφάλι του Μπέσα που ισοφάρισε σε μια φάση στην οποία ο Μπονούτσι [είχε πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού] πιάστηκε στον ύπνο. Ηταν το πρώτο γκολ που βάζουν στο γήπεδο της Γιούβε οι Rossoblu από το 2013. Οι Τορινέζοι βρέθηκαν ξαφνικά να κυνηγούν, ο Αλέγκρι έβαλε Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι, η ομάδα του πίεσε, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Μπενάτια, Κανσέλο, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Ματουιντί (71' Ντιμπάλα), Κουαδράδο (59' Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (81' Μπερναρντέσκι).

Τζένοα (Ιβάν Γιούριτς): Ράντου, Κρισίτο, Μπιράσκι, Πέδρο Περέιρα, Ρομέρο, Λάζοβιτς, Σάντρο, Ρόμουλο, Μπέσα (82' Χίλεμαρκ), Πιόντεκ, Κουαμέ (85' Πάντεφ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα