Τζένοα - Πάρμα 1-3 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζένοα - Πάρμα 1-3 (vid)

bet365

Με απίστευτο τρόπο πήρε τη νίκη η Πάρμα στο παιχνίδι με τη Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις», αφού με τρία γκολ έφερε ολοκληρωτικά τούμπα το ματς από το πρώτο ημίχρονο, κάνοντας το come-back μέσα σε 15' για το τελικό 3-1!

Οι «παρμέντσι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ περισσότερο λόγω... αιφνιδιασμού αλλά και αποτελεσματικότητας του Πιάτεκ, με τον Πολωνό στράικερ των Γενοβέζων να σκοράρει με γυριστή κεφαλιά και να γίνεται ο πρώτος μετά τον Βιέρι από τη σεζόν 2002-2003 που βρίσκει δίχτυα και στα εφτά πρώτα παιχνίδια της Serie A!

Παρ' όλα αυτά, ο φορ από την Κρακοβία δεν κατάφερε να χαρεί το επίτευγμά του, αφού η Πάρμα έκανε... πράγματα και θαύματα από το 15' μέχρι και το 30'.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αρχικά ο Ράντου έκανε τρομερό λάθος σε εκτέλεση κόρνερ στο 16' για να ισοφαρίσει από κοντά ο Ριγκόνι και να μην το πανηγυρίσει σεβόμενος την ομάδα στην οποία βρισκόταν μέχρι και πέρυσι, ενώ το εξαιρετικό αριστερό σουτ του Σιλιγκάρντι στο 26' και η κεφαλιά του Τσεράβολο στο 30' διαμόρφωσαν το 3-1.

Για τους γηπεδούχους, ο Κρισίτο βρήκε αργότερα δίχτυα αλλά ορθά ακυρώθηκε το γκολ για οφσάιντ έπειτα από την πρώτη κεφαλιά που είχε πάρει ο Πιάτεκ στη φάση.

Στην επανάληψη η Πάρμα είχε τον έλεγχο, διαχειρίστηκε το ματς, η Τζένοα αν και δεν σταμάτησε την προσπάθεια δεν είχε τρόπο να φανεί ιδιαίτερα απειλητική για τα καρέ του Σέπε κι έτσι παρά την πίεση των γηπεδούχων προς το φινάλε, δεν άλλαξε κάτι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα