Σνομπάρει και τα βραβεία της FIFA ο Ρονάλντο

Σνομπάρει και τα βραβεία της FIFA ο Ρονάλντο

Gazzetta team
Σνομπάρει και τα βραβεία της FIFA ο Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» ούτε στα βραβεία της FIFA για τους κορυφαίους της σεζόν, ακριβώς όπως το έπραξε και με τα βραβεία της UEFA.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναιτωλικός – Λαμία και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος άσος απουσίαζε από την κλήρωση του Champions League, όπου η UEFA έδωσε τα βραβεία στους κορυφαίους και πολλοί ανέφεραν πως το γεγονός ότι δεν θα έπαιρνε το βραβείο ήταν ο λόγος πίσω από αυτό.

Τώρα, ο Ρονάλντο, παρά το γεγονός ότι είναι μέσα στους τρεις υποψήφιους μαζί με τον Σαλάχ και τον Μόντριτς για το βραβείο του κορυφαίου της FIFA αναμένεται να πράξει το ίδιο.

Όπως υποστηρίζει η Tuttosport ο CR7 δεν θα είναι στο Λονδίνο στην εκδήλωση για τα βραβεία των κορυφαίων της σεζόν, και η αιτία θα είναι, όπως λέγεται, το παιχνίδι με την Μπολόνια την Τετάρτη, αλλά και το γεγονός ότι ακολουθεί μεγάλο ματς με τη Νάπολι, στα οποία ο Ρονάλντο θέλει να επικεντρωθεί.

Βέβαια, οι... κακές γλώσσες αναφέρουν ότι επειδή ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς είναι το φαβορί, είναι αυτό που κάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πάρει αυτή την απόφαση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα