Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους δεν εξαρτάται από τον Ρονάλντο»

Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους δεν εξαρτάται από τον Ρονάλντο»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους δεν εξαρτάται από τον Ρονάλντο»

bet365

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν εξαρτάται από την απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αποκάλυψε πως στο ματς με τη Φροζινόνε θα ξεκινήσει βασικός ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αλέγκρι μίλησε για τον Ρονάλντο και την επίδραση που έχει στο παιχνίδι της Γιουβέντους, με τον Ιταλό τεχνικό να υποστηρίζει: «Ο Ρονάλντο αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για τη Γιουβέντους, κάτι που δείχνουν και οι εμφανίσεις του. Ωστόσο, η ομάδα δεν βασίζεται πάνω του. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για τον Κριστιάνο και ο ίδιος είναι πολύ απαιτητικός με τον εαυτό του, αλλά δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Θέλει να παίζει, να το διασκεδάζει και να σκοράρει. Ό,τι συνέβη την Τετάρτη το έχουμε αφήσει πίσω μας».

Σάλκε – Μπάγερν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παράλληλα, ο Αλέγκρι αποκάλυψε και την απόφασή του να ξεκινήσει τον Ντιμπάλα στην αρχική ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς με τη Φροζινόνε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ντιμπάλα θα ξεκινήσει αύριο. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, μπορεί να σκοράρει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέγκρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα