Σασουόλο - Εμπολι 3-1

Σασουόλο - Εμπολι 3-1

Gazzetta team
Σασουόλο - Εμπολι 3-1

bet365

Η Σασουόλο βρέθηκε να χάνει στα 18 δευτερόλεπτα από την Εμπολι όμως γύρισε το ματς σε 2-1 και πήγε στη 2η θέση της Serie A. Γκολ και δύο ασίστ ο Ντι Φραντσέσκο.

Η κακή παρένθεση από την - εντός προγράμματος - ήττα από την Γιουβέντους έλαβε τέλος για τους Neroverdi, που επέστρεψαν στα τρίποντα και έφτασαν τους 10 βαθμούς ύστερα από 5 αγωνιστικές. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δέχθηκε από τον Καπούτο το πιο γρήγορο γκολ του 2018 στα 18 δευτερόλεπτα (0-1), όμως είχε τον τρόπο να αντιδράσει και να πάρει στο τέλος και άνετη νίκη. Στο 13' ο Ντάνκαν έδωσε στον Ντι Φραντσέσκο και εκείνος ετοίμασε το γκολ για τον Μπόατενγκ για το 1-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και το 57' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και νέα ασίστ του Ντι Φραντσέσκο ο Φεράρι με κεφαλιά έκανε το 2-1 και στο 71' ο playmaker των φιλοξενούμενων, Ζάιτς, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 85' ο πρωταγωνιστής, Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο, με εκπληκτικό τακουνάκι στη γωνία ύστερα από γύρισμα του Λιρόλα από δεξιά. Στη μία νίκη και τους 4 βαθμούς έμεινε νεοφώτιστη, Εμπολι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα