Το σχέδιο της Γιουβέντους για τον... επόμενο Κριστιάνο

Το σχέδιο της Γιουβέντους για τον... επόμενο Κριστιάνο

Κώστας Ζάλιαρης
Το σχέδιο της Γιουβέντους για τον... επόμενο Κριστιάνο

bet365

Φέτος το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Από αγωνιστικής αλλά και εμπορικής πλευράς, η μεταγραφή αυτή μόνο κερδισμένη βγάζει τη Γιουβέντους. Μόνο που στον ιταλικό σύλλογο έχουν στα υπόψιν τους και τον... επόμενο CR7.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Οι Financial Times μελέτησαν την στρατηγική και το σχέδιο των «μπιανκονέρι» πίσω από την τελική απόφαση της επένδυσης των συνολικά 340 εκατ.ευρώ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε 100 εκατομμύρια.

«Είναι η πρώτη φορά που συνδυάσαμε το κομμάτι του αγωνιστικού με αυτό του εμπορικού, αναλύσαμε το κόστος και τα οφέλη και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Η μεταγραφή του Κριστιάνο είχε λογική σε όλα τα κομμάτια, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο το μέγεθος της Γιουβέντους και εξετάζουμε κάθε βήμα διεξοδικά ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και σκοπεύουμε να βρεθούμε.

Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για τον... επόμενο Κριστιάνο, όμως θα πρέπει να είμαστε σε θέση που να μπορούμε να τον πάρουμε στην ηλικία των 25» ήταν τα λόγια του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, που ξεκαθάρισε ότι θέλει η ομάδα του Τορίνο ν' αποτελεί πλέον μαγνήτη τεράστιων ονομάτων όταν εκείνα βρίσκονται ανάμεσα σε δύσκολες επιλογές για την καριέρα τους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα