Ντε Λαουρέντις: «Εφιάλτης για τη Νάπολι το γήπεδο»

Ντε Λαουρέντις: «Εφιάλτης για τη Νάπολι το γήπεδο»

Gazzetta team
Ντε Λαουρέντις: «Εφιάλτης για τη Νάπολι το γήπεδο»

bet365

Αποφασισμένος να πάρει τη Νάπολι από το «Σαν Πάολο» και να παίζει στο Μπάρι μέχρι να φτιάξει άλλο γήπεδο δείχνει ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Η κόντρα του προέδρου της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τον Δήμο της πόλη για τον Σαν Πάολο συνεχίζεται. Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» ανέφερε πως είναι αποφασισμένος να πάρει την ομάδα από την φυσική της έδρα και μέσα σε δύο χρόνια να έχει φτιάξει καινούργιο γήπεδο. Μάλιστα όπως επισήμανε και ο ίδιος σε δηλώσεις του στην «Corriere dello sport» σκοπεύει να ρωτήσει και την UEFA αν μπορεί να χρησιμοποιήσει για τους αγώνες του Champions League αυτό της Μπάρι. Δεν έχει πρόβλημα μάλιστα να ναυλώσει μέχρι και 1.000 λεωφορεία, προκειμένου να μεταφέρει τους φίλους της Νάπολι 250 χιλιόμετρα μακριά που είναι το γήπεδο της Μπάρι.

Ο Ντε Λαουράντις χαρακτήρισε εφιάλτη το γήπεδο της ομάδας του τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το στάδιο της Νάπολι είναι ένας εφιάλτης. Ένα τόσο κακό γήπεδο περιορίζει την Νάπολι σε διεθνές επίπεδο. Θα πάρει 2 χρόνια, αλλά σκοπεύεω να χτίσω ένα καινούργιο στάδιο κι έτσι κανείς δεν θα μπορεί να μου πει το παραμικρό.»

Η αντίδραση του Δημάρχου της Νάπολι Λουίτζι Ντι Ματζίστρις ήταν άμεση: «Ο ισχυρισμός του είναι αδιανόητος και μη πρακτικός. Είναι πολύ σοβαρό έστω και να σκεφτείς κάτι τέτοιο. Η Νάπολι παίζει και θα συνεχίσει να παίζει στο Σαν Πάολο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα