Φιορεντίνα - Ουντινέζε 1-0

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Ουντινέζε 1-0

bet365

Οι Βιόλα επικράτησαν με 1-0 της Ουντινέζε στο Artemio Franchi και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας της πρεμιέρας με την Σαμπντόρια στη Γένοβα αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας με τη γέφυρα που κατέρρευσε. Ετσι, η Φιορεντίνα μπήκε στη φετινή Serie A με το εντυπωσιακό 6-1 επί της Κιέβο εντός έδρας και τώρα, για την 3η αγωνιστική, πανηγύρισε ξανά μπροστά στους οπαδούς της. Θύμα της αυτή τη φορά η Ουντινέζε, με τον Μπενάσι να σκοράρει στο 73' από ασίστ του Κιέζα και να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και είχαν την μπάλα προσπαθώντας να κάνουν ευκαιρίες, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν σχεδόν πάντα σε θέση άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ζέρσον και Μιλένκοβιτς πλησίασαν στο γκολ για τη Φιορεντίνα, η οποία τελικά βρήκε τη λύση στο 73': Μετά το κόρνερ της Ουντινέζε ο Κιέζα έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε ωραία στον Μπενάσι, ο οποίος εκτέλεσε ακόμη πιο ωραία για το 1-0. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους Τοσκανούς, οι οποίοι απολαμβάνουν το 2x2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα