Οργή οπαδών της Ρόμα και πανό στο προπονητικό κέντρο (pic)

Οργή οπαδών της Ρόμα και πανό στο προπονητικό κέντρο (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Οργή οπαδών της Ρόμα και πανό στο προπονητικό κέντρο (pic)

bet365

Ενάντια στη διοίκηση της ομάδας και την πολιτική που ακολούθησε το φετινό καλοκαίρι, αφού αποδυναμώθηκε το ρόστερ, τάσσονται οι οπαδοί της Ρόμα. Τοποθέτησαν πανό με μήνυμα στο προπονητικό κέντρο λίγο μετά την ήττα (2-1) από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Ο Άλισον Μπέκερ έφυγε για τη Λίβερπουλ. Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν έφυγε για την Ίντερ. Ο Κέβιν Στρόοτμαν έφυγε για τη Μαρσέιγ, δίχως να μπορεί να κάνει κίνηση η διοίκηση των «τζιαλορόσι» για αντικαταστάτη αφού είχε κλείσει η διορία των μεταγραφών για την Ιταλία.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ήρθε και η ήττα (2-1) από τη Μίλαν, το βράδυ της Παρασκευής, για να φουντώσει την οργή των οπαδών της Ρόμα για τον τρόπο που χειρίστηκε η διοίκηση το φετινό καλοκαίρι, αποτυγχάνοντας παταγωδώς να ενισχύσει το ρόστερ, αφού αντ' αυτού, αποδυναμώθηκε!

Έτσι, λίγο μετά το ματς με τους «ροσονέρι», οι φίλοι της Ρόμα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και τοποθέτησαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν το μήνυμα:

«Τόσα λεφτά για ένα πρωτάθλημα, τόσα λεφτά για ένα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για εσάς τα τρόπαια είναι μονάχα έσοδα και πωλήσεις παικτών...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα