Μίλαν - Ρόμα 2-1

Gazzetta team
Μίλαν - Ρόμα 2-1

bet365

Μαγική ασίστ του Ιγουαΐν, άψογη εκτέλεση του Κουτρόνε στο 95' και η Μίλαν πέτυχε την πρώτη νίκη στη σεζόν, καθώς επικράτησε 2-1 της Ρόμα στο Μιλάνο.

Ο Κουτρόνε... έκλεψε τη δόξα του VAR και με γκολ στο 95' έδωσε τεράστια νίκη 2-1 στη Μίλαν κόντρα στη Ρόμα στο Σαν Σίρο! Οι ροσονέρι έσπασαν... κατάρα τριών ετών με διαδοχικές εντός έδρας ήττε; από τους Ρωμαίους, πέτυχαν την πρώτη νίκη στο χρονιά και πήραν ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης σεζόν. Πρώτη ήττα για τους τζιαλορόσι που δεν έπεισαν σε ακόμα ένα παιχνίδι. Πολλά τα κενά στην άμυνα, τραγικός ο Ν' Ζονζί και προβληματισμός για τις κινήσεις του καλοκαιριού. Δυο γκολ ακυρώθηκαν σωστά με τη βοήθεια του VAR!

Η Μίλαν ήταν καλύτερη στο α΄ μέρος, είχε τον έλεγχο και στο πρώτο τέταρτο είχε κλείσει στο μισό την αντίπαλό της. Στο 16ο λεπτό η αντίπαλος του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη φάση, ο Καλάμπρια βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε τρομερή θέση, δυνατό σουτ πάνω από τα δοκάρια. Ενα λεπτό αργότερα, μεσα από την περιοχή Ιγουαΐν έκανε το σουτ, έπεσε όμως και έβγαλε ο Ολσεν. Ούτε ο Σούσο στο 29' κατάφερε να νικήσει τον Σουηδό. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 35' για να δούμε την πρώτη φάση της Ρόμα. Ο Κολάροβ έκανε τη σέντρα, ο Σικ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ντοναρούμα μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα η Μίλαν άνοιξε το σκορ. Ωραία η μπαλιά του Μποναβεντούρα, ο Ροδρίγες έκανε υπέροχο γύρισμα και ο Κεσί στο κενό τέρμα πέτυχε το 1-0.

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, ήταν πιο απειλητική και στο πρώτο τέταρτο είχε πάρει τον έλεγχο. Στο 50΄ το σουτ του Τζέκο πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 59' ήρθε η ισοφάριση με ιδανικό πλασέ του Φάσιο. Η Μίλαν αντέδρασε και στο 61' πανηγύρισε για... λίγο. Ο Ιγουαΐν πέρασε στο σπριντ τον Μανωλά, σκόραρε, αλλά το VAR του ακύρωσε το γκολ, αφού ήταν λίγο πιο μπροστά από τον Ελληνα αμυντικό. Στο 79' η Ρόμα βρέθηκε στην ίδια θέση. Ο Ν'Ζονζί κατέβασε τη μπάλα με τα χέρια, έκανε το πλασέ και σκόραρε. Ομως το VAR δεν έδειξε το δρόμο προς τη σέντρα! Ωστόσο, τίποτα δεν είχε τελειώσει και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιγουαΐν με άψογη ασίστ έβγαλε σε θέση βολής τον Κουτρόνε, ο οποίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 2-1.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες (76′ Λασάλτ), Κέσι, Μπίλια, Μποναβεντούρα (84′ Κουτρόνε), Σούσο, Τσαλχάνογλου (81′ Καστιγιέχο), Ιγουαΐν.

Ρόμα: Όλσεν, Μαρκάνο (46′ Ελ Σαράουι), Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροφ, Ν'Ζονζί, Ντε Ρόσι, Κάρσντορπ (78′ Σαντόν), Παστόρε (68′ Κριστάλντο), Τζέκο, Σικ

 

SERIE A Τελευταία Νέα