Έχει... έτοιμο τον Ζιντάν η Γιουβέντους!

Gazzetta team
Έχει... έτοιμο τον Ζιντάν η Γιουβέντους!

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους με τον αντικαταστάτη να έχει ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Καταλογίστηκε κόκκινη κάρτα στο Βασιλεία – Απόλλων Λεμεσού; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αλέγκρι θα συμπληρώσει του χρόνου το καλοκαίρι πέντε σεζόν στον πάγκο της Γιούβε και στο στρατόπεδο της «Γηραιάς Κυρίας» ήδη εξετάζουν την επόμενη μέρα καθώς θεωρούν ότι ο κύκλος του Ιταλού προπονητή στον σύλλογο βαδίζει στο κλείσιμό του.

Όπως αναφέρει η El Mundo, στη Γιουβέντους έχουν... έτοιμο τον Ζινεντίν Ζιντάν για την αντικατάσταση του Αλέγκρι με τον Γάλλο τεχνικό να είναι ο πρώτος στόχος για τον Ανιέλι και τους συνεργάτες του.

Σε αυτήν την περίπτωση ο «Ζιζού» θα επιστρέψει στο Τορίνο, αναλαμβάνοντας μια ομάδα της οποίας τη φανέλα είχε τιμήσει ως παίκτης και φυσικά θα συναντηθεί και πάλι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση τριών συνεχόμενων Champions League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα