Ντε Λαουρέντις: «Ρονάλντο; Ενας παίκτης προς το τέλος της καριέρας του»!

Gazzetta team
Ντε Λαουρέντις: «Ρονάλντο; Ενας παίκτης προς το τέλος της καριέρας του»!

bet365

Ο διαβόητος πρόεδρος της Νάπολι δεν άντεξε και πέταξε το... μαργαριτάρι του, θέλοντας προφανώς να μειώσει την τεράστια μεταγραφή της Γιουβέντους.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φέτος δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει τα πάντα και να μαλώνει δημόσια με τους πάντες. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην πιάσει στο στόμα τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την τεράστια επένδυση της Γιουβέντους. Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, αφού γέλασε όταν ρωτήθηκε για το εάν ανησυχεί που δυναμώνει η Γιούβε, εξήγησε ότι «ο Ανιέλι πήρε μεγάλο ρίσκο με τέτοια επένδυση και ίσως αυτή να χαλάσει τις ισορροπίες του», ενώ στη συνέχεια έσπευσε να αποδομήσει την τεράστια μεταγραφή.

«Για την ποιότητα του Κριστιάνο δεν υπάρχουν διαφωνίες. Εκείνος και ο Ιμπραΐμοβιτς θα αποτελούσαν μαζί ένα τέλειο ποδοσφαιρικό ζευγάρι. Εχω λοιπόν τις αμφιβολίες μου για το εάν ο Κριστιάνο θα είναι στο γήπεδο αντάξιος της διαφήμισης που γίνεται. Η ηλικία δεν λέει ψέμματα κι εκείνος μεγαλώνει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που οδεύει προς το τέλος της καριέρας του. Ετσι έλεγαν και για τον Ιμπρα, ότι θα έπαιζε μέχρι τα 40 και βλέπετε που είναι τώρα, στην Αμερική».

 

SERIE A Τελευταία Νέα