Sold out στα διαρκείας της Γιουβέντους

Sold out στα διαρκείας της Γιουβέντους

Gazzetta team
Sold out στα διαρκείας της Γιουβέντους

bet365

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε τις διαμαρτυρίες για την αύξηση 30% στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, με τους Μπιανκονέρι να βάζουν άλλα 33 εκατ. ευρώ στο ταμείο.

Η ανακοίνωση των τιμών των φετινών διαρκείας της Γιούβε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με ανακοινώσεις οργανωμένων οπαδών, συνθήματα σε τοίχους της πόλης και διάφορα σχόλια στα social media ή όπου αλλού μπορούσε να εκφράσει ο καθένας την αντίθεση του με τις αυξήσεις.

Οι τιμές, άλλωστε, ανέβηκαν 30% φέτος ενώ ένα διαρκείας στην Curva Sud έφτασε να κοστίζει περισσότερα από 600 ευρώ. Παρ' όλα αυτά, όπως ανακοίνωσαν οι Τορινέζοι, τα 29.300 διαρκείας που βγήκαν προς πώληση εξαφανίστηκαν και φέτος, με τα έσοδα να είναι αυξημένα.

Πέρυσι η Γιουβέντους είχε εισπράξει κοντά στα 25 εκατ. ευρώ από τα διαρκείας και φέτος αυτό το ποσό ανεβαίνει στα 33 εκατ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα