«Διαθέτει νοοτροπία νικητή αλλά θα κριθεί στο γήπεδο ο Ρονάλντο»

«Διαθέτει νοοτροπία νικητή αλλά θα κριθεί στο γήπεδο ο Ρονάλντο»

«Διαθέτει νοοτροπία νικητή αλλά θα κριθεί στο γήπεδο ο Ρονάλντο»

bet365

Ο θρυλικός πρώην διευθυντής της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι σχολιάζει στο gazzetta.gr την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη «Γηραιά Κυρία» κρατώντας χαμηλούς τόνους!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Κροατία - Αγγλία αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Λουτσιάνο Μότζι, μια κλασική «love or hate» προσωπικότητα θεωρείται ως ο πιο αναγνωρίσιμος παράγοντας στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο «Lucky Luciano» άφησε το στίγμα του στη Γιουβέντους υπηρετώντας την για 12 χρόνια (1994-2006) ως γενικός διευθυντής. Σε αυτό το διάστημα απέκτησε φανατικούς φίλους, αλλά και ορκισμένους εχθρούς.

Το φινάλε του Μότζι στο ιταλικό calcio ήταν άδοξο, καθώς θεωρήθηκε ως ο «εγκέφαλος» του Calciopoli που είχε ως συνέπεια των υποβιβασμό των «μπιανκονέρι» στη Serie B, αλλά και την αφαίρεση δύο τίτλων της!

Ο 80χρονος παράγοντας, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους μίλησε στο gazzetta.gr για το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού.

Το κόστος της μετακίνησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους ανέρχεται σε 112 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Μότζι δεν δείχνει να ενθουσιάζεται από την βαρύγδουπη μεταγραφή.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλνο έχει νοοτροπία πρωταθλητή. Το δείχνουν και οι τίτλοι που κατέκτησε με αποκορύφωμα το Champions League. Για το μάρκετινγκ του συλλόγου είναι μια εξαιρετική κίνηση, όμως η Γιουβέντους είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τη Ρεάλ.

Ελπίζω να φέρει το Champions League στη Γιουβέντους μετά από 23 χρόνια, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι εκεί κρίνονται. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε πολύ δυνατά στο Μουντιάλ, όμως στη συνέχεια έπεσε η απόδοση του. Πρέπει να δούμε στην πράξη τι θα πετύχει με την Γιουβέντους».

Ο Μότζι τόνισε παράλληλα πως οι διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ για τον CR7 ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες.

«Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω η Γιουβέντους πάλευε αυτή τη μεταγραφή για περίπου τρεις εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω πως η Γιουβέντους προτού προχωρήσει σε αυτή την μεγάλη μεταγραφή έχει ζυγίσει τα πράγματα και ξέρει πως πρέπει να προσαρμόσει το σύστημα της πάνω στον Κριστιάνο».

Ο «γερόλυκος» παράγοντας ισχυρίστηκε επίσης πως η άφιξη του Ρονάλντο στο Τορίνο θα φέρει ανακατατάξεις με το μέλλον του Ιγκουαίν να δείχνει επισφαλές.

«Πιστεύω πως ο Ντιμπάλα θα μείνει στη Γιουβέντους, αλλά δεν είμαι τόσο βέβαιος και για τον Ιγκουαίν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα