«Η Γιουβέντους στο χτύπημα του αιώνα με CR7» (pics)

Gazzetta team
«Η Γιουβέντους στο χτύπημα του αιώνα με CR7» (pics)

bet365

Εκστασιασμένος ο ιταλικός Τύπος με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, και πλέον όλοι στην Ιταλία περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη άφιξη του CR7 στο Τορίνο για την παρουσίαση.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Κροατία - Αγγλία αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η μεταγραφική «βόμβα» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γεγονός, με τη Γιούβε να ξοδεύει 105 εκατομμύρια ευρώ και να δίνει στον Πορτογάλο άσο 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Ο ιταλικός Τύπος είναι... τρελαμένος με την επικείμενη άφιξη του Ρονάλντο την ερχόμενη εβδομάδα στο Τορίνο για την παρουσίαση και τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων είναι αποθεωτικά για τον CR7 και τη Γιουβέντους.

«Η Γιούβε στο χτύπημα του αιώνα. Ο Ρονάλντο είναι μπιανκονέρο και είναι εδώ», γράφει η Tuttosport. Η Corriere dello Sport «παίζει» με τη FIAT του Ανιέλι που πυροδότησε τη «βόμβα» με τον Ρονάλντο γράφοντας: «FIAT LUX, το όνειρο με τον CR7 είναι πραγματικότητα, η Γιούβε φωτίζει τη Serie A ξανά». Από τη μεριά της η Gazzetta dello Sport γράφει: «Έφτασε! CR7 και Γιούβε, είναι γεγονός».

 

SERIE A Τελευταία Νέα