Μετά την επιτυχία με τη Μονακό, ο Ριμπολόβλεφ θέλει και τη Μίλαν

Μετά την επιτυχία με τη Μονακό, ο Ριμπολόβλεφ θέλει και τη Μίλαν

Gazzetta team
Μετά την επιτυχία με τη Μονακό, ο Ριμπολόβλεφ θέλει και τη Μίλαν

bet365

Το απόλυτα επιχειρηματικό μοντέλο που εφάρμοσε στη Μονακό, θέλει και για την Μίλαν ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που συζητά την αγορά της ιστορικής ιταλικής ομάδας.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

O Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που είναι ιδιοκτήτης της Μονακό αλλά και του ιστορικού νησιού Σκορπιός δίπλστην Λευκάδα, ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Μίλαν.

Οπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport, o δισεκατομμυριούχος που οδήγησε τη Μονακό σε πέντε χρόνια από την δεύτερη κατηγορία στον τίτλο του σαμπιονά, είχε ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον τον περασμένο Μάρτιο. Τώρα εκ νέου φέρεται να διαπραγματεύεται με τον Λι Γιονγκχονγκ την αγορά του ιταλικού συλλόγου, αν και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι συζητήσεις ήταν άκαρπες.

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ πάντως, είναι ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία καθώς κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, όχι μόνο να καθιερώσει τη Μονακό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά να ανακαλύπτει ταλέντα και να τα πουλάει σε τιμές ρεκορ όπως ο Μπαπέ,

Τους τελευταιους 14 μήνες η Μονακο έχει βάλει στα ταμεία της παρισσότερα από 500 εκατ. ευρώ απο πωλήσεις παικτών με τελευταία μεταγραφη του Λεμάρ στην Ατλέτικο Μαδρίτη. Αυτό το μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης, είναι ζηλευτό σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με την Μιλαν να θέλει να βαδίσει στα ίδια μονοπάτια με του Μονεγάσκους.

Δηλαδή να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και παράλληλα να βγάλει παίκτες κλάσης που στη συνέχεια θα τους πουλήσει σε άλλες ομάδες, όπως έκανε η Μονακό με τους Μπαπέ, Λεμάρ, Μπερνάντο Σίλβα....

 

SERIE A Τελευταία Νέα