Ελλάδα και καθοριστική εβδομάδα για τον Κριστιάνο

Gazzetta team
Ελλάδα και καθοριστική εβδομάδα για τον Κριστιάνο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει διακοπές στην Ελλάδα και περιμένει το τηλεφώνημα από την Γιουβέντους για να ξεκινήσει απευθείας για το Τορίνο.

Καθοριστική είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για το μέλλον του Πορτογάλου σταρ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sky Italia. Η Γιουβέντους συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, με την αισιοδοξία για την εκκωφαντική μεταγραφή να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Την ίδια στιγμή, ο super-agent δίνει διαβεβαιώσεις στον γενικό διευθυντή των Bianconeri, Μπέπε Μαρότια, για το ότι ο Κριστιάνο θα κρατήσει τον λόγο του και ότι η Ρεάλ θα σεβαστεί τη συμφωνία να τον παραχωρήσει αντί 100-120 εκατ. ευρώ συμπεριλαμανομένων των φόρων.

Στην Γιουβέντους περιμένουν να έχουν στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες υπογραφές από την Ρεάλ έτσι ώστε να μπορεί να προχωρήσει το θέμα, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα το club της Μαδρίτης και ο πρόεδρος, Φλορεντίνο Πέρεθ, να τα βρουν στον τρόπο που ο Ρονάλντο θα αφήσει το Santiago Bernabeu ύστερα από 9 χρόνια. Οπως προκύπτει, από τη στιγμή που αυτό θα συμβεί η Γιουβέντους θα μπορεί να τον ανακοινώσει και αφού έχει ήδη συμφωνήσει με τον CR7, περιμένει να του δώσει το okay για να ξεκινήσει για το Τορίνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα