Σοκ στην Νάπολι: Σχέσεις με την Μαφία ο Ρέινα

Σοκ στην Νάπολι: Σχέσεις με την Μαφία ο Ρέινα

Gazzetta team
Σοκ στην Νάπολι: Σχέσεις με την Μαφία ο Ρέινα

bet365

Ο νυν τερματοφύλακας της Νάπολι, Πέπε Ρέινα, όπως και οι πρώην παίκτες, Πάολο Καναβάρο, Σαλβατόρε Αρόνικα και ο team-manager, παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη για σχέσεις με την Καμόρα.

Οπως προκύπτει από αξιόπιστα Μέσα στην Ιταλία, Πέπε Ρέινα, Πάολο Καναβάρο, Σαλβατόρε Αρόνικα και ο team-manager, Πάολο Ντε Ματέις, παραπέμπονται από την Εισαγγελεία της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για σχέσεις με την Καμόρα. Το θέμα βγήκε ύστερα από έρευνα της επιτροπής Antimafia της Νάπολης, από την οποία προέκυψε ότι ο Ισπανός keeper των Partenopei ήταν κοντά στα αδέρφια Εσπόζιτο, ιδιοκτήτες της εταιρείας Eurobet στη Νάπολη και άνθρωποι της Μαφίας.

Για τον Ντε Ματέις, η κατηγορία είναι ότι έδινε εισιτήρια, έπειτα από παραίνεση του Καναβάρο, σε άτομα που είχαν σχέση με την οικογένεια Λο Ρούσο της Ναπολιτάνικης Μαφίας, οπότε αν αποδειχθεί ότι αυτό συνέβαινε εν γνώσει του club, είναι πιθανό να επιβληθεί ποινή και στην Νάπολι. Οσον αφορά τον Ρέινα, ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό από το άθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα