Serie A: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη!

Gazzetta team
Serie A: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη!

bet365

Η τελευταία αγωνιστική της Serie A προκαλεί πανικό στην Ιταλία αφού (σχεδόν) όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά, με το Λάτσιο-Ιντερ να ξεχωρίζει.

Η ήττα των Νερατζούρι από τη Σασουόλο δεν ήταν καταδικαστική τελικά στην προσπάθεια τους για έξοδο στο Champions League, αφού η Λάτσιο κόλλησε στο 2-2 με την Κροτόνε. Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι στο +3 (72-69) για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι και όλα θα κριθούν στο Olimpico κόντρα στους Μιλανέζους. Με δεδομένο το 0-0 του Meazza στον πρώτο γύρο, τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά για την έξοδο στο Champions League: Με 1Χ το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση πάει στους Ρωμαίους, με 2 η Ιντερ επιστρέφει στο Champions League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011-12.

Ρόμα - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την Ευρώπη θα κριθούν πάρα πολλά από το Αταλάντα-Μίλαν που διεξάγεται αυτή την ώρα, με τους Ροσονέρι να υποδέχονται τη Φιορεντίνα (που διατηρεί ελπίδες) την επόμενη εβδομάδα, ενώ ένας χαμός επικρατεί στη μάχη της παραμονής. Πέντε ομάδες παλεύουν για την παραμονή, με τη βαθμολογία να έχει ως εξής: Κιέβο 37, Ουντινέζε 37, Κάλιαρι 36, Σπαλ 35, Κροτόνε 35.

Αυτή που πέφτει αυτή τη στιγμή είναι η Κροτόνε, η οποία την επόμενη εβδομάδα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο San Paolo κόντρα στη Νάπολι... Από εκεί και πέρα, η Κιέβο λογικά θα νικήσει εντός έδρας την Μπενεβέντο και θα σωθεί, η Ουντινέζε υποδέχεται την αδιάφορη Μπολόνια, η Κάλιαρι θα φιλοξενήσει την Αταλάντα που είναι στη μάχη της Ευρώπης και θα θέλει αποτέλεσμα, ενώ η Σπαλ παίζει εντός με τη Σαμπντόρια που θα ξέρει σήμερα (13/5) αργά το βράδυ αν έχει ή όχι ελπίδες για Ευρώπη.

 

SERIE A Τελευταία Νέα