Μανωλάς: «Ξαναείδα την φάση του γκολ πολλές φορές»

Μανωλάς: «Ξαναείδα την φάση του γκολ πολλές φορές»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Ξαναείδα την φάση του γκολ πολλές φορές»

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε ξανά για το χρυσό γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τον φόβο ότι μπορούσαν οι Καταλανοί να σκοράρουν, αλλά και τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στην La Stampa για το ιστορικό ματς με την Μπαρτσελόνα, το δικό του γκολ που απέκλεισε τον Μέσι, ενώ αναφέρθηκε και στον Μοχάμεντ Σαλάχ ενόψει των αναμετρήσεων με την Λίβερπουλ. Τέλος, αποθέωσε και τον τεχνικό της Ρόμα Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο.

Σασουόλο - Φιορεντίνα με 200+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ξαναείδα τη φάση του γκολ πολλές φορές, αλλά όλες μετά το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, ήρθε η στιγμή να το αφήσουμε πίσω. Αν σταματήσεις και σκέφτεται τι έκανες στο παρελθόν, τότε όλα τελείωσαν. Έχω άλλα πράγματα τώρα στο μυαλό μου», δήλωσε για το γκολ ο διεθνής άσος, για να προσθέσει για τον φόβο ότι η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να σκοράρει και να τελειώσει την πρόκριση.

«Έσβησαν όλα. Φοβόμουν μετά το γκολ πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να σκοράρει και να γκρεμίσει ό,τι χτίσαμε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Επομένως, όταν τελείωσε ένιωσα απελευθερωμένος».

Στη συνέχεια ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε στον Μοχάμεντ Σαλάχ: «Δεν πρόκειται να τον παίξουμε man-to-man. Αν καταφέραμε να σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα του Μέσι, τότε μπορούμε να σταματήσουμε και τη Λίβερπουλ του Σαλάχ. Δεν θα είναι εύκολο, φυσικά, αλλά είμαστε έτοιμοι».

Τέλος, αποθέωσε τον προπονητή του, Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο: «Η πίστη μας την εφετινή σεζόν προήλθε απ' τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Η Ρόμα δεν πρέπει να αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας πολύ Ευρωπαίος προπονητής. Πάντα ζητάει να πιέζουμε ψηλά και να είμαστε αποφασιστικοί. Είναι επίσης αλήθεια πως στη Serie A θα έπρεπε να έχουμε έξι-επτά βαθμούς περισσότερους, αλλά όταν αγωνίζεσαι στο Champions League, είναι λογικό να υπάρχουν απώλειες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα