Από τα 500.000 ευρώ της Ντνίπρο στα 40 εκατ. ευρώ της Ζενίτ ο Μανωλάς!

Από τα 500.000 ευρώ της Ντνίπρο στα 40 εκατ. ευρώ της Ζενίτ ο Μανωλάς!

Από τα 500.000 ευρώ της Ντνίπρο στα 40 εκατ. ευρώ της Ζενίτ ο Μανωλάς!

bet365

Τα ουκρανικά μέσα με αφορμή το γκολ του Μανωλά κόντρα στη Ρόμα θυμήθηκαν την μεταγραφή στη Ντνίπρο που χάλασε στο παρά ένα το 2012!

10% επιστροφή στις απώλειες και 220+ ειδικά στοιχήματα στον αγώνα Σπόρτινγκ - Ατλέτικο Μαδρίτης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πριν από περίπου έξι χρόνια ο Κώστας Μανωλάς θεωρούνταν για λίγες ώρες παίκτης της Ντνίπρο. Ο τότε στόπερ της ΑΕΚ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ουκρανικό σύλλογο και μάλιστα όπως τονίζεται σε ουκρανικά δημοσιεύματα, είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η μεταγραφή του πέρασε από χίλια κύματα, αλλά στο τέλος ναυάγησε με τον νυν άσο της Ρόμα να υπογράφει τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα πάντα με τους Ουκρανούς η ΑΕΚ ζητούσε 800.000 ευρώ, ενώ η Ντνίπρο στον πάγκο της οποίας βρισκόταν ο Χουάντε Ράμος πρόσφερε 500.000 ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις του προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με την ουκρανική ομάδα, όμως στον πρόεδρο της Ντνίπρο δεν άρεσαν συγκεκριμένοι όροι όπως για παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο θα έπρεπε να καταβληθεί το ποσό των 120.000 ευρώ που αναλογούσε ως ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούνταν ο Θρασύβουλος!

Η καθυστερημένη απάντηση της Ένωσης, σύμφωνα πάντα με τους Ουκρανούς, οδήγησε σε οριστικό «ναυάγιο».

Σχεδόν σίγουρη θεωρούνταν και το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του άσου των «τζιαλορόσι» στη Ζενίτ. Οι Ρώσοι πρόσφεραν 40 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μανωλά, ωστόσο ο τελευταίος προτίμησε να παραμείνει στη Ρόμα με τον ιταλικό Τύπο να τονίζει πως η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ήθελε να πληρώσει σε ρούβλια και όχι σε ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα