Η Serie A κλείνει τη μεταγραφική πριν αρχίσει το πρωτάθλημα

Η Serie A κλείνει τη μεταγραφική πριν αρχίσει το πρωτάθλημα

bet365

Μετά την Premier League και η Serie A αποφάσισε να... ταιριάξει την πρεμιέρα με το φινάλε της μεταγραφικής. Στις 3/4 Απριλίου η μισή αγωνιστική που δεν έγινε, όχι όμως και το derby.

Μεγάλες αλλαγές για τη σεζόν 2018-19 υπάρχουν στην στην Serie A, η οποία θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου και θα τελειώσει στις 26 Μαΐου, ενώ το Supercoppa θα διεξαχθεί στις 12 του μήνα. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα υπάρχουν δύο διακοπές, τον Σεπτέμβριο και τον Απρίλιο και θα ακολουθηθεί το μοντέλο της Boxing Day, καθώς θα γίνουν αγώνες στις 22, τις 26 και τις 30 Δεκεμβρίου.

Στις 13 Ιανουαρίου θα υπάρχουν αγώνες για το Coppa Italia, διοργάνωση η οποία θα υποστεί επίσης αλλαγές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας δεν θα έχουν πλέον το προνόμιο ενός σίγουρου εντός έδρας αγώνα, αφού το που θα παίζονται τα ματς θα προκύπτει από κλήρωση. Αλλαγή υπάρχει και στην προθεσμία για τις μεταγραφές, αφού το πάρε-δώσε θα τελειώνει 24 ώρες πριν τη σέντρα για τη νέα σεζόν. Το ίδιο θα ισχύει και για τη χειμερινή μεταγραφική, η οποία θα τελειώνει στις 19 Ιανουαρίου.

Οσον αφορά τα παιχνίδια που δεν έγιναν σαν φόρο τιμής στον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι, θα διεξαχθούν στις 3/4 Απριλίου εκτός από το derby, Μίλαν - Ιντερ, το οποίο αναζητά ακόμα ημερομηνία διεξαγωγής.

Boxing Day και στην Ιταλία!

 

SERIE A Τελευταία Νέα