«Χρεοκόπησε ο Κινέζος ιδιοκτήτης της Μίλαν»

«Χρεοκόπησε ο Κινέζος ιδιοκτήτης της Μίλαν»

Gazzetta team
«Χρεοκόπησε ο Κινέζος ιδιοκτήτης της Μίλαν»

bet365

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Κινέζος ιδιοκτήτης της Μίλαν, Γιονγκόνγκ Λι χρεοκόπησε και η περιουσία του πλέον θα βγει σε πλειστηριασμό, βάζοντας, όπως γίνεται αντιληπτό, σε κίνδυνο τους «Ροσονέρι».

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο Λι, που είχε αγοράσει τη Μίλαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έναντι 740 εκατομμυρίων ευρώ, χρεοκόπησε και πλέον τα περιουσιακά του στοιχεία θα βγουν σε πλειστηριασμό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το στάτους του Κινέζου επενδυτή της Μίλαν, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών στο παρελθόν.

Μάλιστα, για να βρει το ποσό προκειμένου να εξαγοράσει τη Μίλαν, ο Λι φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει μόνο 100 εκατομμύρια από δικά του κεφάλαια, ενώ τα υπόλοιπα 640 εκατομμύρια ευρώ αποτελούν δάνεια.

Ο Λι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει πλέον χρεοκοπήσει και δεν μπορεί να αποπληρώσει κανένα δάνειο, ενώ την ίδια στιγμή κατηγορείται για χρέη από δύο τράπεζες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα