Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-2 (vid)

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-2 (vid)

bet365

Στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Artemio Franchi ο Μπερναρντέσκι έβαλε μπροστά τη Γιούβε και ο Ιγκουαΐν κλείδωσε το τρίποντο (0-2 την Φιορεντίνα) και το +2.

Από το καλοκαίρι που άφησε την Φλωρεντία για να πάει στο Τορίνο άκουσε πολλές... ευχές. Στην επιστροφή του για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο πρώην "σπίτι" του άκουσε ακόμη περισσότερα κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα, μέχρι που τους σιώπησε όλους με την εκτέλεση φάουλ στο 56'. Ο Μπερναρντέσκι έγινε ο πρωταγωνιστής του φετινού Φιορεντίνα-Γιουβέντους, τουλάχιστον ο θετικός, γιατί υπήρξε και αρνητικός και ήταν ο διαιτητής, ο 4ος και γενικά το VAR, το οποίο προκαλεί όλο και περισσότερες συζητήσεις στην Ιταλία. Σκόραρε ξανά ο Ιγουαΐν, στο +2 η Γιούβε και περιμένει το Νάπολι-Λάτσιο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό και ειδικά για τους Τορινέζους, οι οποίοι είχαν ένα σουτ του Μαρκίζιο στο 6' που μπλόκαρε εύκολα ο Σπορτιέλο. Τίποτα περισσότερο. Η Φιορεντίνα, από την άλλη πλευρά, είχε πάθος και στο 18' πανηγύρισε για τον καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Κιελίνι, μέχρι που μπήκε στη μέση το VAR. Ετσι, ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και έδειξε οφσάιντ επειδή ο Μπενάσι ήταν εκτεθειμένος όταν πήρε την μπάλα για να σεντράρει, μόνο που η μπάλα πάει τελικά σε αυτόν από τον Αλεξ Σάντρο μετά την κόντρα του Βραζιλιάνου με τον Σιμεόνε... Στο επόμενο 10λεπτο υπήρξαν νεύρα εκατέρωθεν και κάποια δυνατά μαρκαρίσματα, με τους Βιόλα να αγγίζουν το 1-0 στο 38' με τον Χιλ Ντίας που βρέθηκε απέναντι από τον Μπουφόν αλλά η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι.

Η Φιορεντίνα θα ήθελε να συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό το ματς αλλά στο 56' η Γιουβέντους πήρε το προβάδισμα. Ο Μπερναρντέσκι κέρδισε το φάουλ και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 0-1, το οποίο πανηγύρισε, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να ελέγχει στη συνέχεια την κατάσταση αφού δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν. Κι όταν κατάφεραν να το κάνουν, στο 71', με τον Τερό, ο Μπουφόν έκανε μεγάλο... μπλοκ με το πόδι και κράτησε το προβάδισμα για τη Γιούβε, η οποία κλείδωσε το τρίποντο στο 86': Κάθετη του Κιελίνι (!) για τον Ιγουαΐν, τέλειο πλασέ του Αργεντίνου, 0-2 και τέλος.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Σπορτιέλο, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Αστόρι, Μπιράγκι, Μπαντέλι, Μπενάσι (79' Εϊσερίκ), Βερετού, Χιλ Ντίας (67' Τερό), Κιέζα, Σιμεόνε.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ (61' Μπαρτσάλι), Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Μαρκίζιο (66' Ντάγκλας Κόστα), Μπερναρντέσκι (78' Μπεντανκούρ), Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Фиорентина - Ювентус. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

SERIE A Τελευταία Νέα