Μέρτενς: «Μόνο τίτλο φέτος η Νάπολι»

Μέρτενς: «Μόνο τίτλο φέτος η Νάπολι»

Κώστας Ζάλιαρης
Μέρτενς: «Μόνο τίτλο φέτος η Νάπολι»

bet365

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος της Νάπολι για τη φετινή σεζόν, με τον Ντρις Μέρτενς να δηλώνει πως ακόμα κι αν κάποιος του έλεγε ότι η ομάδα θα έπαιζε άσχημα αλλά θα έφτανε στην κορυφή, εκείνος θα υπέγραφε αμέσως!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Λυών – Μονακό. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Βέλγος επιθετικός που πρωταγωνιστεί μαζί με τους Ινσίνιε και Καγιεχόν και έχει 24 γκολ και 11 ασίστ στη Serie A μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος, δήλωσε:

«Αν μου λέγατε ότι θα παίζουμε άσχημα αλλά θα κερδίζουμε και θα πάρουμε τον τίτλο, θα υπέγραφα αμέσως για να το κάνουμε. Το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουμε μας έχει φτάσει μέχρι εδώ, όμως πρέπει να συνεχίσουμε για να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Καμία άλλη εναλλακτική, κανένας συμβιβασμός. Όμορφο ποδόσφαιρο για τον κόσμο και νίκες.

Δεν είναι έκπληξη η παρουσία μας στην κορυφή της βαθμολογίας γιατί στο ξεκίνημα της σεζόν θέσαμε στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Φαβορί παραμένει η Γιουβέντους λόγω και της ποιότητάς της.

Έχουμε πλησιάσει όσον αφορά στις δυνατότητες για την κορυφή και πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους “μπιανκονέρι” για να πετύχουμε το στόχο μας».

 

SERIE A Τελευταία Νέα