Ρωσικές ομάδες «πολιορκούν» τον Μαουρίσιο!

Ρωσικές ομάδες «πολιορκούν» τον Μαουρίσιο!

Ρωσικές ομάδες «πολιορκούν» τον Μαουρίσιο!

bet365

Με τέτοιες εμφανίσεις, όπως κόντρα στην Σπαρτάκ, είναι λογικό ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ να απασχολεί έντονα αρκετές ομάδες εξ ου και τα νέα σενάρια για το μέλλον του…

Αυτή τη φορά είναι οι Ρώσοι, που φέρνουν στην επικαιρότητα σενάρια αναφορικά με τον Χοσέ Μαουρίσιο, γράφοντας για το ενδιαφέρον ομάδων από τη Ρωσία για την απόκτησή του.

Ο Μαουρίσιο είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής από την προηγούμενη παρουσία του στη Ρωσία, με την Τέρεκ Γκρόζνι και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, γι’ αυτό και οι Ρώσοι δείχνουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του.

Στην ιστοσελίδα «sport-express.ru» φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ του, Πιέρ Φερνάντεζ, ο οποίος βρίσκεται στη Μόσχα και μίλησε γύρω από τις φήμες που θέλουν «πολλές ρωσικές ομάδες, μεταξύ αυτών και συλλόγων από τη Μόσχα, να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαουρίσιο», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Αρκετές ρωσικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαουρίσιο, ανάμεσα τους και ομάδες από τη Μόσχα, ωστόσο μέχρι τώρα δεν μας έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μέσου, υποστηρίζοντας πως ο Μαουρίσιο θα ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία.

Το θέμα δεν είναι τι θέλει ο μάνατζερ του Μαουρίσιο, αλλά το τι πραγματικά επιθυμεί ο ίδιος ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος μέχρι τώρα δείχνει να μην σκέφτεται τα σενάρια αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα