«Ο Μακ δύσκολα θα βρει θέση στη Ζενίτ»

Gazzetta team
«Ο Μακ δύσκολα θα βρει θέση στη Ζενίτ»

bet365

Δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της Ζενίτ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ρόμπερτ Μακ, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα στη Ρωσία αναφορικά με το μέλλον του Σλοβάκου εξτρέμ.

Ο Ρόμπερτ Μακ βρήκε «καταφύγιο» στον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως δανεικός από την Ζενίτ το περασμένο καλοκαίρι, και απ’ ότι φαίνεται θα μπει και φέτος στη διαδικασία αναζήτησης ομάδας, καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζεται αυτή την στιγμή.

«Ο Ρόμπερτ Μακ ήρθε στην Αγία Πετρούπολη μετά από εισήγηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε εμμονή με το να μην κάνει πολύ δαπανηρές μεταγραφές, αποκτώντας παίκτες με προοπτική εξέλιξης. Με τους Βραζιλιάνους στην Σαχτάρ του βγήκε, με τον Μακ στην Ζενίτ, όχι και τόσο. Ο Μακ δεν ήταν κακός κατά την παρουσία του στην Ζενίτ, αλλά δεν εξελίχθηκε σε σταρ της ομάδας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ είχε την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Με την τωρινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ρόστερ της Ζενίτ, ο Μακ δύσκολα θα βρει θέση στην ομάδα...», αναφέρει η ιστοσελίδα «sport.rambler.ru».

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής έχει υποστηρίξει ότι θα ήθελε να ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο το δανεισμό του στον ΠΑΟΚ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα